Cei implicați în dispută au fost luptătorul Andrei Stoica și campioana taekwondo, Elena Chiriac. Cel care a aplanat conflictual a fost fratele luptătorului, Bogdan Stoica, partener al Elenei în această săptămână.

Pe Andrei Stoica l-au apucat nervii în momentul în care a auzit-o pe Elena cerându-I voie lui George Burcea, cel care a fost desemnat fermier șef, să meargă să se machieze. El a fost deranjat că această solicitare a venit în timp ce restul concurenților munceau din greu la construcția saivanului pentru oi.

Andrei Stoica a izbucnit și a amenințat-o cu bătaia pe tânăra sa coechiperă, după un schimb de replici foarte dure dintre cei doi.

Elena Chiriac și-a justificat intenția de a lua o pauză spunând că ea și partenerul de care era legată, Bogdan Stoica, fratele lui Andrei, au muncit suficient de mult și, deci, ar merita o pauză.

„Sunt momente în care renunț la a mai fi drăguță”, a spus Elena.

Imediat a venit replica lui Andrei Stoica, care i-a reproșat Elenei că este prea leneșă și că se comportă imatur.

„Tu de ce ai venit în concursul ăsta dacă te vaiți? Dacă nu îți place, pleacă acasă!”, i-a spus Andrei Stoica, după care a continuat: „Nu e prima dată când te vaiți! (…). Nu te mai văita, dacă nu îți place, pleacă dracu acasă!”.

Partenerul Elenei Chiriac, Bogdan Stoica, a luat-o pentru câteva minute deoparte de grup, în ideea că Andrei se va liniști, iar scandalul va fi aplanat înainte să se ajungă prea departe. N-a fost așa. Când, când au revenit, Andrei a izbucnit din nou:

„Elena, jur că, dacă nu eram în concursul ăsta, îți rupeam părul ăsta din cap! Că mă și enervezi”

Replica Elenei Chiriac a venit imediat:

„Se vede ce bărbat adevărat ești dacă mă ameninți cu bătaia”, a reacționat bruneta.

„Păi, sunt, că și tu ești o femeie…”, a replicat Andrei Stoica, conform Viva.ro.

Afectată de ieșirea lui Andrei Stoica, Elena Chiriac a început să plângă în vreme ce partenerul ei, Bogdan Stoica încerca să o împace.

 

View this post on Instagram

 

După conflictul cu Andrei…a simțit nevoia unei pauze 🥺🥺👀

A post shared by FERMA – Orășeni vs Săteni (@fermaprotv) on