Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de groază trăite de un turist român în vacanța din Grecia: „Am plătit la preţ dublu o mizerie absolută”. FOTO
Momente de groază trăite de un turist român în vacanța din Grecia: „Am plătit la preţ dublu o mizerie absolută”. FOTO

Momente de groază trăite de un turist român în vacanța din Grecia: „Am plătit la preţ dublu o mizerie absolută”. FOTO

Un turist român, întors recent din Grecia, unde și-a petrecut ziua de naștere, a avut parte de momente de groază când a ajuns la faţa locului. Iar ca dovadă a postat pe Facebook experiența sa însoțită de imagini.

Marius Miron s-a întors din vacanță din Grecia cu un gust amar. Acesta a povestit experienţa de coşmar pe care a avut-o în concendiul din Grecia din luna septembrie. „Ajungi şi descoperi că ceea ce ai plătit la preţ dublu e de o mizerie absolută”, mărturisește bărbatul pe social media.

Bărbatul spune că tot ce și-a dorit a fost să-şi sărbătorească ziua de naştere în insula Skiathos din Grecia şi, prin urmare, a plătit o sumă mai mare pentru a avea parte de o vacanță deosebită.

Se dă pe scurt următoarea situație (pe larg, trebuie să stau ore întregi să scriu iar postarea ar fi extrem de lungă și obositoare):
– îți serbezi ziua de naștere pe 13 Septembrie, te gândești că anul ăsta să faci ceva special alături de iubita ta;

– apelezi la o agenție de turism ( Academic Travel din Galați), care, cu informare precară către inexistentă îți trimite pe mail un pdf cu oferta unui touroperator, AeroVacante;

– studiezi oferta, pui niște întrebări, oscilezi între varianta cea mai ieftină numită Smart Villa care costa în jurul a 500 de euro (particularitatea fiind că afli doar cu o zi înainte cazarea exactă), și variante teoretic superioare (imediat aflați de ce teoretic) la prețuri de aproximativ 850-1000 de euro cu denumiri pompoase de tip cameră double standard și „camera double SUPERIOR”;

– pentru că îți dorești o vacanță reușită, optezi să nu te zgârcești și alegi versiunea de cameră double superior, explicânduți-se de către agenția de turism că au suprafață mai mare, sunt recent renovate, au mobilier nou și mai ales erau singurele care prezentau criteriul nostru, adică dotate cu pat matrimonial (toate celelalte aveau 2 paturi separate unite, rămânând spațiu între ele și fiind incomode pentru un cuplu);

– ajungi acolo și descoperi că ceea ce ai plătit la preț dublu e de o mizerie absolută, cu aer condiționat care nu a mai fost curățat de la instalare (dar pentru care plătești bani în plus la cazare dacă vrei să-l folosești), ustensile și aparate de bucătărie defecte, ruginite, uzate fizic sau moral, mobilier umflat, defect, spart, afumat, rupt și care a fost nou prin anii 1980, pături vechi slinoase murdare, pătate, cearșafuri rupte și pătate.

Ar putea fi o imagine cu interior

Singurul scaun din interiorul camerei pătat și murdar, ziduri crăpate, lucrări la instalația electrică astupate în bătaie de joc, întrerupătoare și prize care ies din perete, plasa de insecte ruptă și draperii pe jumătate căzute de pe rama lor, saltea deformată cu damburi a căror arcuri îți intră în spinare, cos de gunoi de la baie care arată de parcă s-a jucat fotbal cu el, și în general o cameră care îți oferă condiții de cazare mult mai proaste decât puteai găsi în Vamă Veche la localnici pe vremea când încă nu se ridicase nicio pensiune.. Las să vorbească câteva fotografii, concluzia referitoate la AeroVacante o trageți singuri.

În continuare, el susține că în momentul în care a plătit pentru pachetul turistic la agenţie, i-a fost prezentată o suprafaţă mult mai mare, camerele erau recent renovate, iar mobilierul era nou. Dar imaginile postate de turistul român arată cu totul altceva, din păcate.

Ar putea fi o imagine cu interior

Sursa: Forum Grecia.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: