Imaginile dramatice din videoclip arată orașul libanez în momentul în care a izbucnit acea explozie. Radiantă într-o rochie albă și voal lungă, mireasa libaneză Israa Seblani, în vârstă de 29 de ani, stătea zâmbitoare și poza pentru videoclipul ei de nuntă. Dar scena a fost spulberată de un urlet asurzitor, în timp ce o puternică undă de șoc a trecut peste Beirut.

Filmările dramatice au surprins momentul în care marți o explozie puternică a zguduit capitala libaneză , ucigând cel puțin 135 de persoane și rănind peste 5.000.

Seblani, un medic care lucrează în Statele Unite, care a ajuns în oraș în urmă cu trei săptămâni pentru nuntă, a ajutat la verificarea răniților din apropiere, înainte de a fugi din piața Saif din centrul Beirutului.

O zi mai târziu, ea și soțul ei Ahmad Subeih, 34 de ani, un om de afaceri din Beirut, se chinuiau să proceseze ce s-a întâmplat.

„Mă pregătesc pentru marea mea zi de două săptămâni și eram atât de fericită ca toate celelalte fete,,,„ mă căsătoresc ”. Părinții mei vor fi fericiți văzându-mă într-o rochie albă, voi arăta ca o prințesă ”, a spus ea.

„Ce s-a întâmplat în timpul exploziei  nu există cuvânte de explicat … Am fost șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, o să mor? Cum o să mor?”

Israa Seblani pozează pentru o poză cu soțul ei Ahmad Subeih la Beirut, în același loc în care își făceau fotografiile de nuntă când explozia a zguduit orașul.

Subeih a declarat: „Suntem încă în stare de șoc… Nu am auzit niciodată ceva similar cu sunetul acestei explozii”.

După explozie, ea și soțul ei au încercat să se adune și să continue petrecerea: „Sotul meu mi-a spus să continuăm, nu ne putem opri. Am spus ca în regulă, de ce nu, continuăm… ”

Subeih își amintește că a intrat miercuri la hotelul avariat pentru a prelua obiectele personale și pașapoartele. „Scena din cameră a fost incredibilă”-

„Sunt multe pagube, multe persoane au fost ucise și rănite. Dar  mă uit la noi, eu, soțul meu, fotograful… am scăpat nevătămați, îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat. Numai asta mă face să mă simt optimist și să păstrez bucuria ocaziei cu care am venit aici pentru a sărbători”, a concluzionat mirele.