Loredana Chivu este din nou protagonista unui scandal amoros. Numai că de data aceasta, vedeta a avut parte de șocul vieții sale. O nevastă înșelată a dat foc bolidului de lux al Loredanei.

Evenimentul a avut loc în satul Bizighești

Femeia din Panciu bănuia că soțul ei o înșeală, așa că nu a mai stat pe gânduri și s-a decis să-și facă dreptate. A urcat degrabă la volanul mașinii soțului său și a dat o fugă la benzinărie, iar de acolo a cumpărat o sticlă plină cu benzină, după care a pornit la drum

S-a oprit în satul Bizighești, acolo unde suspecta că stă femeia cu care soțul ei îi pune coarne. Ghinionul a făcut ca fratele Loredanei Chivu să se afle, la momentul respectiv, fix acasă la presupusa amantă a soțului femeii care plănuise răzbunarea.

Întâmplarea a făcut ca tânăra să iasă, la un moment dat, pentru a lua ceva din mașina Loredanei Chivu, mașină cu care, vă reamintim, fratele vedetei se deplasase în satul Bizighești.

Cel mai probabil, femeia a crezut că mașina este cea a amantei soțului său, așa că a turnat benzină peste ea și a incendiat-o, avariind-o extrem de tare.

După ce s-a răcorit dând foc bolidului de lux, piromana geloasă a fugit de la fața locului, dar a pierdut pe drum două telefoane, gadget-uri ce au fost găsite de anchetatori.

Femeia a fost reținută de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere și, pentru fapta sa riscă să stea în spatele gratiilor între 2 și 7 ani, potrivit cancan.ro