Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de groază în avion. Pasagerul a încercat să intre în cabină piloților, urlând: „Oprește acest avion”. FOTO
Momente de groază în avion. Pasagerul a încercat să intre în cabină piloților, urlând: „Oprește acest avion”. FOTO

Momente de groază în avion. Pasagerul a încercat să intre în cabină piloților, urlând: „Oprește acest avion”. FOTO

Un avion DELTA Airlines a fost forțat să aterizeze de urgență în New Mexico, după ce un pasager a încercat să doboare ușa cabinei piloţilor în timp ce avionul se îndrepta spre Tennessee.

Agenții FBI și poliția din New Mexico l-au luat în custodie pe bărbatul nemulțumit, după ce au apărut imagini șoc ale pasagerilor eroi care au oprit suspectul de la deturnarea avionului şi care a țipat în mod repetat: „Trebuie să oprești acest avion”.

Avionul plecase din Los Angeles și se îndrepta spre Nashville când a fost nevoit să aterizeze în Albuquerque în jurul orei 14.20, a raportat KOAT-TV.

În Imagini îi arată pe bărbații care îl țineau jos pe suspect în timp ce el continua să țipe, îngrozind pasagerii.

Un zbor Delta a fost forțat să aterizeze de urgență după ce un bărbat a încercat să treacă prin cabină

Acolo autoritățile l-au luat pe bărbat în arest, poliția raportând că nu a fost rănit: „Pasagerul nu a avut succes. Avionul a aterizat în siguranță, iar bărbatul a fost preluat de poliție și FBI. Acum este în custodia lor”, a declarat Delta într-un comunicat.

Pasagerul ţipa fără oprire: Opriţi acest avion!

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare, cu un clip de două minute care îl arăta pe bărbat în partea din față a avionului. Trei pasageri din apropierea cabinei au reusşit să-l pună jos, în timp ce omul ţipa: „Trebuie să oprești acest avion”.

Aici vedem cum un alt bărbat care a venit să-i ajute pe ceilalți să-l țină jos, oferindu-și centura pentru a-l lega, în timp ce pasagerul continua să ţipe.

Bărbatul a fost reținut de alți bărbați în timp ce țipa „oprește avionul”

„Am fost pe acest zbor așezat pe al treilea rând”, a declarat un martor care a asistat la tot ceea ce s-a întâmplat, şi continuă: „A fost înfricoșător, dar însoțitoarea noastră de zbor Delta, Christopher Williams, a acționat rapid”, a scris utilizatorul Twitter Jessica Robertson, care a postat imagini din timpul incidentului din avion.

„Aceste lucruri le-am văzut noi cei care am stat pe al treilea rând în avion după ce însoțitorii și pasagerii Delta au reuşit să-l rețină pe bărbatul care a încercat să intre în cabina piloţilor, ​​a mai  scris Robertson, care a confirmat că striga: „Oprește avionul!”, relatează thesun.