Ultimele aparitii publice i-au îngrijorat atât pe fani, cât și pe apropiații actorului, acesta fiind complet schimbat față de acel Florin Piersic pe care îl știm cu toții.

Actorul s-a fotografiat recent alături de Theodor Paleologu, iar în poza cu pricina se poate vedea cu ochiul liber faptul că acesta a slăbit foarte mult și este tras la față.

În ultimul timp s-a tot vehiculat că Florin Piersic ar avea probleme de sănătate și, conform apropiaților, chiar ar avea nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa, potrivit cancan.ro

Aceste bănuieli par a fi întărite și de o declarație a îndrăgitului nostru actor: „Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: Măi, tată, să nu îndrăznești să mă lași orfan!” a povestit seniorul, citat de Libertatea.

Florin Piersic a făcut referire la faptul că în ultima perioadă a trecut printr-o serie de operații, nerefăcându-se complet nici în prezent. El a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama că e combinația perfectă: „Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: