Evenimentul Zilei > Actualitate > Moggi s-a gandit la sinucidere
Moggi s-a gandit la sinucidere

Moggi s-a gandit la sinucidere

Invitat la o emisiune de televiziune, Luciano Moggi, fostul director general al echipei italiene de fotbal Juventus Torino, a declarat ca l-a batut gandul sa se sinucida, imediat dupa izbucnirea scandalului "Calciopoli".

Prezent la postul de televiziune Italia 1, pentru inregistrarea emisiunii "Il Bivio", dedicata fotbalistului paraguayan Julio Gonzales, care are bratul stang amputat, Moggi a recunoscut: "Stiti, m-am gandit chiar sa ma omor. Dar increderea in mine m-a facut sa dau inapoi. Ca si Gonzales, sunt un om cu principii".

Trustul de presa Mediaset a dat publicitatii un comunicat in care precizeaza ca, dupa incheierea inregistrarilor, Moggi a mentionat, in afara studioului, ca a vrut sa se sinucida dupa izbucnirea scandalului.

In vara anului 2006, in urma unor interceptari ale convorbirilor telefonice purtate de Luciano Moggi cu mai multi responsabili din fotbalul italian, conducatorul de la Juventus a fost gasit vinovat de aranjarea unor meciuri, iar "Batrana Doamna", care devenise campioana, a fost retrogradata in Serie B. Lui Moggi i s-a interzis sa mai aiba vreun contact cu fotbalul timp de cinci ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: