Cu toate că Bianca Lăpuște  a născut în urmă cu aproape patru ani, nu a reușit să scape de kilogramele în plus. La petrecere, a venit îmbrăcată în haine închise la culoare, cu un cardigan negru, larg, astfel încât să nu îi evidențieze silueta foarte tare. Cu toate acestea, blondina este o apariție extrem de plăcută și se simte foarte bine.

Bianca a recunoscut că i-a fost foarte greu în rolul de mamă, dar că odată cu fiica ei ea îşi educă personalitatea. Soţia lui Marius Moga a mărturisit că e o mămică exigentă şi că îi explică micuţei sale lucrurile la fel cum o face atunci când vorbeşte cu un adult.

„De ieri, Maria doarme la creşă. (…). Pentru mine trebuie să recunosc că e greu, dar am încercat să privesc altfel lucrurile. (…). Am sărbătorit-o în familie, cu puţini prieteni. (…). La început când cunoaşte pe cineva e puţin reticentă, dar ulterior e foarte ok. Într-adevăr a primit peşte şi broccoli, dar e înnebunită după peşte. Cred că cea mai mare descoperire de când există fetiţa e aceea că m-am descoperit pe mine. (…). Mi-am dat seama cum trebuie să o educ, când o educ pe ea, vreau să o transform într-un om frumos şi îmi dau seama că mă educ şi pe mine. E foarte  important exemplul părinţilor, imită tot. Tăticul e foarte implicat, el e doza, pata aia de culoare. (…). Am nişte reguli foarte clare de la care nu mă abat.”, spunea Bianca Lăpuşe în toamna anului 2017,s crie Cancan

 

Te-ar putea interesa și: