Evenimentul Zilei > Monden > Mofturile unor stăpâni de animale de companie. Galerie foto cu cei mai ciudaţi câini vopsiţi
Mofturile unor stăpâni de animale de companie. Galerie foto cu cei mai ciudaţi câini vopsiţi

Mofturile unor stăpâni de animale de companie. Galerie foto cu cei mai ciudaţi câini vopsiţi

Din prea multă iubire îşi vopsesc stăpânii câinii? Sau este doar un moft! Specialiştii spun că poate fi un chin să petreacă la salon cu orele?

Iată ce spune Bill Lambert, Kennel Club Health and Breeder Services Manager: „Oricine deține un animal de companie trebuie să-și amintească că este o fiinţă vie și nu o jucărie de pluş pentru a fi îmbrăcată sau vopsită în diferite culori, pur și simplu pentru a-i face plăcere proprietarului”.

Este dragoste pentru câine?

„Dacă este extrem de exagerată îngrijirea, atunci există riscul ca animalele să înceapă să fie văzute ca accesorii, ceea ce nu este tocmai bine pentru animăluţ, deoarece bunăstarea  ar putea fi pusă în pericol. Dragostea pentru câine manifestată în acest fel nu mai are legătură cu binele lui, ci cu plăcerea stăpânului de a se distra pe seama lui chinuindu-l prin saloanele specializate”, a mai spus expertul.

Kennel Club, cea mai mare organizație din Marea Britanie dedicată bunăstării câinilor, a susținut „că îngrijirea creativă poate răni sentimentele unui animal”.

Câine - © PA Real Life
Câine - Mar FORMULA Marlboro HOM PA Viața reală Шит
Dog - e PA Real Life
Câine de companie - Oster Oster Gster © PA Real Life
Câine - O PA Real Life
Sursa foto: cheezburger