Evenimentul Zilei > Sport > Moartea tragică a unei campioane, după un meci de box. Avea doar 18 ani. Declarațiile adversarei care i- a dat pumnul fatal
Moartea tragică a unei campioane, după un meci de box. Avea doar 18 ani. Declarațiile adversarei care i- a dat pumnul fatal

Moartea tragică a unei campioane, după un meci de box. Avea doar 18 ani. Declarațiile adversarei care i- a dat pumnul fatal

O tânăra sportivă de doar 18 ani a decedat la 5 zile după a fost bătută la un meci de box. ”Boxul implică multe riscuri. Este meseria noastră, pasiunea noastră, dar niciodată, niciodată intenţia de a răni grav adversarul nu face parte din planurile mele”, a spus adversara ei.

Jeanette Zacarias Zapata a participat sâmbăta trecută la evenimentul cu ocazia unei gale de box a Grupului Yvon Michel (GYM) unde a fost bătută de adversara ei în runda a patra. Marie Pier Houle a pus-o la pământ cu un upercut de stânga şi un croşeu de dreapta, iar în urma acestor acțiuni tânăra a fost luată cu targa și dusă direct la spital.

Cine este Jeanette Zacarias Zapata?

Tânăra și-a început carieră în ianuarie 2018 ,a avut șase lupte în ultimii trei ani, dar a  mai fost scoasă din ring în mai, anul acesta.

Yvon Michel, președintele Grupului Yvon Michel, a declarat într-un briefing  că Zapata a fost plasată într-o comă indusă medical pentru a o seda și a-și relaxa corpul și creierul, adăugând că următoarele două până la cinci zile vor fi „critice”.

„Cu multă tristeţe am aflat, de la un reprezentant al familiei sale, că Jeanette Zacarias Zapata a decedat în această după-amiază”, a transmis Yvon Michel prin intermediul unui comunicat postat pe Twitter.

Deși sportivă a murit joi, la 5 zile după meci, adversara ei Marie Houle a transmis este bulversată de o asemenea veste și intenția ei nu a fost de a  răni grav concurența.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: