Gigi Becali compară războiul din Ucraina cu decesul reginei: „Mor oameni mii și mii în Ucraina, ăia nu mai contează?”

Gigi Becali compară războiul din Ucraina cu decesul reginei: „Mor oameni mii și mii în Ucraina, ăia nu mai contează?” Sursa foto: EPA/TOLGA AKMEN

Omul de afaceri și patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu este emoționat de moartea reginei Angliei, Elisabeta a II-a, și că omenirea are probleme mai grave. Acesta a mai precizat ca și ucrainenii au fost uciși, dar că nimeni nu s-a arătat așa afectat.

Omul de afaceri și patronul FCSB, Gigi Becali, a afirmat că nu este afectat de moartea reginei Angliei, Elisabeta a II-a, și că există alte tragedii mai mari. El a mai precizat că și ucrainenii sunt uciși în război, dar că acest lucru este ignorat.

„Ce să trăiesc eu, ce mă interesează pe mine? Mor oameni mii și mii în Ucraina, ăia nu mai contează? Pe mine nu mă interesează. Era o femeie bună, a avut 96 de ani și se mântuiește prin legea firii. Plângi un om care se mântuiește? Nu mă interesează, nu am eu treabă, nu e sângele meu. Eu nu plâng la înmormântări. Mă rog pentru mântuire. Am și eu momente când mă rog pentru lume și îmi e milă pentru ei”. „Ce să stau eu să plâng la oameni străini? Nu mă interesează. Eu așa sunt, nu mă interesează morminte străine”, a mai afirmat Gigi Becali.

Sursa: Facebook

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoţia. Fiul său, prinţul Charles, i-a succedat automat și va domni sub numele de Charles al III-lea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Legătura dintre Regina Elisabeta și lumea sportului

Regina Angliei a fost pasionată de sport. Robert Jobson, redactorul uneia dintre cărțile autobiografice ale Majestății Sale, dezvăluia că Elisabeta a II-a obișnuia să joace fotbal în vacanțele pe care le petrecea la Norfolk, postul său fiind cel de portar. În 1966, Elisabeta a II-a i-a înmânat trofeul Cupei Mondiale – Jules Rimet lui Bobby Moore, căpitanul Angliei. Primul trofeu pe care l-a înmânat în timpul domniei a fost Cupa Angliei din 1953.

Suverana a fost pasionată de înot și echitație. „Regina Elisabeta a fost înotătoare! A învățat să înoate la London Bath Club la vârsta de 10 ani, specializată în bras și spate”, se arată pe pagina de Facebook a MSD Swimming Community. Aceasta era și o mare fană a fotbalului, mai exact a echipei Arsenal.

Primul ei meci la care a asistat în calitate de suverană a fost finala Cupei FA din 1953 dintre Blackpool şi Bolton. Chiar şi mai devreme, în 1945, ea a văzut deja un meci cu Chelsea în direct, dar era încă o prinţesă la acea vreme, potrivit proarena.ro.