Evenimentul Zilei > Monden > Moartea Prințului Philip a distrus-o. Cine este acum sprijin pentru Regina Elisabeta a II-a
Moartea Prințului Philip a distrus-o. Cine este acum sprijin pentru Regina Elisabeta a II-a

Moartea Prințului Philip a distrus-o. Cine este acum sprijin pentru Regina Elisabeta a II-a

Reginei Elisabeta a II-a i-a fost foarte greu după decesul Prințului Philipp. Cei doi au fost împreună vreme de 70 de ani. Regina Marii Britanii a fost destul de ocupată în ultima perioadă, dar o persoană din Familia Regală i-a fost alături în ultima perioadă, ajutând-o să treacă peste marea durere.

Persoana care s-a preocupat de bunăstarea Monarhului și a avut grijă de Majestatea Sa este nimeni alta decât Sophie, soția prințului Edward. Sophie este supranumită „nora ei preferată”. Ducesa de Wessex ar fi devenit cea mai bună prietenă a Reginei, iar mulți dintre curtenii Majestății Sale o consideră un adevărat sprijin pentru Regina Elisabeta a II-a.

Mai mult, Sophie i-a fost alături Reginei pe parcursul ultimei perioade și a vizitat-o odată la câteva zile, dar și-a propus ca atunci când nu poate merge la Castelul Windsor, să o invite pe Regina Elisabeta a II-a în Parcul Bagshot. Informația a fost dezvăluită chiar de Duncan Larcome, comentator regal.

Ajutor de la „nora ei preferată”

„Dacă vă întrebați cine este copilul preferat al Majestății Sale, ei bine, niciunul dintre ei. Este nora ei. De la moartea prințului, în aprilie, Sophie a parcurs cele 10 mile de la Parcul Bagshot până la Castelul Windsor, o dată la câteva zile, și în majoritatea weekendurilor pentru a petrece timp social distanțat cu Majestatea Sa.

Și în zilele în care nu poate ajunge acolo în persoană, ducesa de Wessex și-a propus să o sune pe soacra sa cel puțin o dată pe zi, potrivit viva.ro.

Deși se zvonea că ducele de Kent, vărul Reginei Elisabeta îi va ține locul regretatului Prinț Philip la ceremonia de sâmbătă, cu siguranță că Sophie o va însoți pe Majestatea Sa, pe tot parcursul evenimentului.

„Departe de camere, se preconizează că Sophie o să o însoțească pe regină pe parcursul zilei.’, a mai adăugat Duncan Larcombe.

Potrivit informațiilor, cele două s-au apropiat în perioada pandemiei. Date fiind restricțiile impuse de Guvernul britanic, Majestatea Sa și soția Prințului Edward au avut parte de numeroase plimbări în Windsor Great Park.

„La fel ca atâtea familii în timpul lockdown-ului, Majestatea Sa nu a putut să-și vadă nora preferată, dar pe măsură ce restricțiile au început să se ridice, Sophie a fost una dintre puținele persoane din bula ei COVID. Când a murit Philip, Sophie a făcut o alegere evidentă de a de a se asigura că regina era îngrijită, având în vedere că locuiește în apropiere”, a afirmat Lacombe.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: