La vila lui care este vizavi de Penitenciarul Rahova, Emi Pian are parte de un priveghi specific mediului din care provine.

Cântecele de jale interpretate de manelişti cunoscuţi şi sutele de persoane venite să-i aducă un utim omagiu fac parte din peisajul prezent în curtea Duduienilor.

Un aspect inedit este legat de sicriul în care a fost aşezat fostul lider al clanului Duduianu, Florin Mototolea pe numele din buletin.

Astfel, familia i-a cumpărat lui Emi Pian  un sicriu cu aer condiționat și LED-uri. În plus, sicriul este dotat şi cu sticlă transparentă.


Moartea lui Emi Pian. A apărut filmarea-bombă! Se vede totul. Cine, cum, în ce fel?

Plată şi blestem pentru moartea lui Emi Pian. Cod sinistru al răzbunării în clanul Duduianu


Astfel se poate vedea că Mototolea a fost îmbrăcat într-un costum negru pentru ultimul drum.

Trebuie subliniat că familia defunctului a decis să achiziţioneze un sicriu cu aer condiţionat pentru că priveghiul va dura 4 zile.

Tatăl lui Pian, Nicolae Duduianu, nu a putut fi prezent la înmormântarea fiului său, din cauza faptului că este închis la Penitenciarul Rahova.

Un alt personaj controversat, Sofian Văduva (zis Denom), care pe 23 iulie a fost arestat pentru 30 de zile, a fost mai norocos și a primit permisia priveghi.


Moartea lui Emi Pian și asasinatele dinaintea lichidării. Gloanțe și grenade

Moartea lui Emi Pian. Uitaţi tot ce se ştia! Adevărul este altul! Bomba bombelor, clar


Amintim că Emi Pian a fost înjunghiat mortal în noaptea de luni spre marţi, în cartierul Crângasi, Sectorul 6 al Capitalei.

În jurul orei 3:00, Emi Pian a intrat într-un conflict cu un rival, din cauza unei dispute apărute la o sesiune de barbut pe sume uriaşe, de ordinul sutelor de mii de euro.

Conform informaţiilor publicate în exclusivitate pe retetesivedete.ro, liderul Duduienilor a fost ucis cu o singură lovitură de armă albă, din câte se pare o sabie.

Tăietura din zona gâtului a fost atât de adâncă, încât şocul hemoragic care a urmat l-a răpus pe Emi Pian în mai puţin de un minut.

O informaţie de ultimă oră, care vine în urma necropsiei de la INML, răstoarnă tot ce ştia cu privire la moartea lui Emi Pian.


De ce l-au lichidat pe Emi Pian? Voia să-i toarne? Informaţii grele din IGPR

Moartea lui Emi Pian şi informaţiile lui Traian Băsescu. Apare şi SRI, atenţie!