Evenimentul Zilei > Actualitate > Moartea lui Emi Pian. Badea, singurul care a pus întrebarea asta! Poliţia este în alertă
Moartea lui Emi Pian. Badea, singurul care a pus întrebarea asta! Poliţia este în alertă

Moartea lui Emi Pian. Badea, singurul care a pus întrebarea asta! Poliţia este în alertă

Moartea lui Emi Pian şi prezenţa forţelor de ordine la priveghiul acestuia a atras un comentariu acid din partea lui Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii „În gura presei” (Antena 3) a reluat astfel războiul pe care îl are cu poliţiştii şi pe care îl alimentează regulat cu dezvăluiri şi remarci ironice.

De data aceasta, Mircea Badea a expus un episod derulat zilele trecute şi în prim-planul căruia apare producătorul emisiunii „În gura presei”.

Respectivul a fost oprit în trafic de un polițist pentru un control de rutină şi nu a avut nimic de obiectat cu excepția unui singur aspect, foarte important de altfel.

Colegul lui Mircea Badea a fost deranjat de faptul că polițistul nu purta mască de protecție.


El a ordonat lichidarea lui Emi Pian? Dovezi audio-video incendiare! Război interlop crunt


Această „scăpare” din partea reprezentantului legii vine în contextul în care autoritățile au impus măsuri stricte în perioada pandemiei de coronavirus.

„Pentru ce te-a mai oprit poliţia acum, Călin? Pentru un control de rutină? Să… nimic aşa, să aibă senzaţia că-şi ia leafa.

Şi nu l-ai întrebat pe ăla de la controlul de rutină: «Domnule, aţi ieşit din tură de la domnul Pian?». (Emi Pian, fostul lider interlop al clanului Duduianu)

Dar… mă rog… miliţianul, ce să vedeţi? Avea mască sau nu? Nu, n-avea. Ce face Călin, producătorul acestei emisiuni, care se numără în top 3 psihopaţi anticoronavirus?


Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii. Va fi măcel interlop?


Suntem 3: eu, sor-mea şi Călin psihopaţi anticoronavirus. Poliţistul îl întreabă de ce nu deschide geamul. Călin îi răspunde: «Pentru că nu aveţi mască.»

Iar organul îi răspunde că el e «în aer liber»,

Nu mai pot cu asta, cu miliţianul care e în aer liber, dar e la 20 cm de tine… Nu mai pot să am această discuţie cretină. Apoi, poliţistul zice:

«Dar, ce, vă e frică de coronavirus?». Iar Călin zice: «Da, pentru că eu lucrez în presă, la Badea, şi lui îi este frică, şi am văzut că şi lui Vela este frică.»

Poliţistul i-a răspuns: «Bine, puteţi să plecaţi.» E bine să le dai aşa cu sec, din când în când”, a povestit Badea despre ce a păţit producătorul de la Antena 3.