Evenimentul Zilei > Actualitate > Se întâmplă la șase săptămâni de la moartea Ilenei Ciuculete. Familia artistei, lovită din nou de tragedie
Se întâmplă la șase săptămâni de la moartea Ilenei Ciuculete. Familia artistei, lovită din nou de tragedie

Se întâmplă la șase săptămâni de la moartea Ilenei Ciuculete. Familia artistei, lovită din nou de tragedie

Cristian, fiul mai mic al Ilenei Ciuculete, își aniversează anul acesta ziua de naștere, la fix la șase săptămâni de la dispariția mamei sale

Cu ocazia acestui eveniment, care ar fi trebuit să fie unul fericit, dar din păcate sorta a decis altfel, a fost publicat un mesaj cu ocazia aniversării fiului cel mic al vedetei, dar și poze rare cu ambii băieți ai cântăreței.

„O poză veche…. dar frumoasă! Azi,marți, s-au împlinit 6 săptămâni de la trecerea în neființă a artistei întregii țări , Ileana Ciuculete ! Azi… o zi tristă pentru toți cei care au iubit-o și au respectat-o, dar mai ales pentru familia ei…azi este și ziua de naștere a fiului cel mic, Cristian, care îi calcă pe urme mamei lui și îi va duce numele mai departe interpretând comoara bogată ce a lăsat-o pe pământ, cântecele ei!

Vreau să îți urăm cu toții LA MULȚI ANI, SĂ FII SĂNĂTOS, IUBIT ȘI FERICIT ÎN VIAȚĂ! Tu și fratele tău ați demonstrat cu adevărat că aveți o educație frumoasă, că v-ați respectat și respectați mama care v-a dat viață și că îi purtați o IUBIRE NEMĂRGINITĂ! Fără doar și poate, este mândră de copiii ei și e liniștită că sunteți uniți și vă înțelegeți bine cu omul care i-a stat 26 de ani, zi si noapte, alături! îți dorim să fii puternic și plin de viață la fel cum a fost mama ta! Nimeni și nimic să nu vă poata opri, să aveți succes și să fiți uniți toată viața!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a încetat din viață în data de 14 martie. Artista a lăsat în urma sa o familie îndurerată: mama, soțul Cornel Galeș și cei doi copii ai ei, Cristian și Mugurel.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.