Evenimentul Zilei > Monden > Blestemul care i-a ucis! Misterul din jurul morții Ilenei Ciuculete și Cornel Galeș
Blestemul care i-a ucis! Misterul din jurul morții Ilenei Ciuculete și Cornel Galeș

Blestemul care i-a ucis! Misterul din jurul morții Ilenei Ciuculete și Cornel Galeș

Moartea cuplului care îmnuia inimile românilor, cu dragostea lor perfectă, a stârnit un adevărat șoc general. Ileana Ciuculete s-a stins, pe 14 martie 2017, iar soțul ei, Cornel Galeș, pe 1 decembrie 2019. Unii sunt de părere că nimic nu a fost întâmplător și că drama ar fi fost efectul unui blestem. În mod bizar, atât Ileana cât și Cornel credeau fără clipire în puterea cuvântului rostit în invocarea urgiei asupra unui om.

Văzându-i deschiși și fericiți, fanii nu s-au gândit nicio secundă că lor li se poartă sâmbetele într-un mod extrem.

Din păcate, se pare că amândoi au intrat în relație cu câte un bagaj uriaș de energii negative.

Povestea ei de dragoste eșuată, cu primul soț căruia i-a dăruit doi copii, o cunoaște mai toată lumea. Cu atât mai mult cu cât cei doi fii ai Ilenei au ieșit în public și au acuzat-o că i-a abandonat și că nu a fost nici pe departe o mamă și o soție bună.

Din partea lui Cornel Galeș, energiile au fost asemănătoare. Puțini au știut că acesta a mai fost căsătorit, dar și-a lăsat nevasta și copilul mic fără niciun ajutor sau explicație. Fosta soție a lui Galeș, Nela Pintoiu, a declarat pentru Click!: „Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi”.

Cei care i-au cunoscut ca și cuplu spun că Nela a suferit enorm și că e posibil ca fiecare dintre ei, atât Ileana cât și Cornel, să fi plătit pentru faptul că și-au abandonat copiii și că au provocat multă suferință prin plecarea lor. „Blestemul dat de mame te urmărește oriunde și apare oricând”, spune o persoană apropiată de Galeș.

A vorbit despre moarte ca și cum știa că o să i se termine timpul

Chiar dacă a ales să plece din România, Cornel Galeș avea grijă de mormântul soției sale, Ilena Ciuculete, care a fost transformat într-un mic altar. Într-una dintre zielele în care a mers la cimitir împreună cu nașa lui de cununie, acesta a adus un alt brad ca să-l planteze… La un moment dat, el i-a dezvăluit Doinei Belu că nu s-a prins niciun copac în aproape trei ani de la moartea celebrei cântărețe de muzică populară și că e un semn acest aspect… Unul rău însă, pentru că, ulterior, el și-a continuat ideea și a spus că motivul pentru care toți brazii plantați s-au uscat este acela că el nu se află încă acolo.

“Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat exact așa cum a spus. A tot încercat să pună brază, dar nu se prindeau deloc. Atunci mi-a zis, după ce s-a mai uscat un brad că, la mormânt, unde are și el loc, nu se prind pomii pentru că îl așteaptă pe el. Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn. Mi-a zis că după ce va fi el în locul acela, se vor prinde și brazii, că pe el îl așteaptă”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.