Evenimentul Zilei > International > Moarte macabră pentru o româncă din Germania. Jumătate din corp îi atârna în afara unui container de haine
Moarte macabră pentru o româncă din Germania. Jumătate din corp îi atârna în afara unui container de haine

Moarte macabră pentru o româncă din Germania. Jumătate din corp îi atârna în afara unui container de haine

Cazul tinerei românce, în vârstă de 25 de ani, descoperită cu capul blocat într-un container de haine, a înspăimântat cetățenii din Germania, care au alertat imediat autoritățile.

Moarte macabră pentru o tânără româncă din Germania. Trecătorii de pe stradă au rămas șocați de scenele privite și au alertat imediat autoritățile. Capul femeii a rămas blocat într-un container de haine, iar autoritățile medicale nu au reușit să o mai salveze.

A rămas cu capul blocat într-un container de haine. Jumătate din corp îi atârna în afară

O tânără româncă, în vârstă de 25 de ani, a intenționat, cel mai probabil, să ia câteva haine dintr-un container cu îmbrăcăminte uzată. Aceasta a fost descoperită de trecătorii de pe stradă din localitatea Großostheim, situată în apropiere de Frankfurt, Germania, cu capul blocat în container.

Cetățenii germani au alertat imediat autoritățile, iar, pe lângă agenții de poliție, la fața locului s-a deplasat și o echipă de cadre medicale, pentru a-i oferi primul ajutor. Pompierii care au intervenit cu utilaje speciale pentru a descarcera femeia care atârna cu jumătate de corp în afara containerului, nu au mai găsit-o în viață.

Aceasta stătea cu picioarele în sus și cu capul prin în trapa de la container, notează presa internațională. Cadrele medicale care au intervenit la fața locului sunt de părere că românca a murit sugrumată.

Un alt caz șocant în Franța. Trupul unui adolescent, tăiat bucăți și abandonat într-o găleată

În seara zilei de 18 iulie, un bărbat a alertat autoritățile din Franța cu privire la descoperirea unui cadavru într-o pungă, în localitatea Tarascon. Alerta a fost dată în jurul orei 23.00, iar oamenilor legii li s-a transmis că trupul persoanei abandonate se afla în interiorul unei vile.

Echipajul de poliție trimis la fața locului nu a identificat nicio persoană în cadrul locuinței. Cu toate acestea, în urma demarării mai multor proceduri legale, procurorii au permis agenților să intre în vila în care s-a semnalat prezența cadavrului pentru a face mai multe cercetări.

Ritualuri satanice în vila în care a fost descoperit trupul adolescentului

După ce au intrat în locuința din localitatea Tarascon, oamenii legii au descoperit în interiorul acesteia cadavrul unui adolescent în vârstă de 13 ani. Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un băiat care, în urmă cu două zile, a fugit dintr-o casă din Marsilia.

Trupul victimei a fost găsit de către anchetatori tăiat în bucăți și abandonat într-o găleată. Capul băiatului se prezenta parțial mâncat, mai subliniază anchetatorii.

Oamenii legii au mai semnalat că, în interiorul vilei în care a fost descoperit cadavrul, s-au detectat o serie de obiecte specifice ritualurilor satanice.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: