Evenimentul Zilei > Social > Moarte învăluită în mister la Botoșani. Un adolescent de 14 ani a fost găsit fără suflare în casă
Moarte învăluită în mister la Botoșani. Un adolescent de 14 ani a fost găsit fără suflare în casă

Moarte învăluită în mister la Botoșani. Un adolescent de 14 ani a fost găsit fără suflare în casă

Un băiat în vârstă de 14 ani a murit, la Botoșani, iar condițiile decesului nu au fost stabilite deocamdată, așa că va urma autopsia făcută victimei.

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din orașul Botoşani, a fost găsit mort în casă, miercuri, chiar de către bunica sa. Băiatul a rămas singur la domiciliu pentru câteva ore și deocamdată nu se cunosc cauzele pentru care el a decedat.

Adolescentul a fost singur acasă pentru câteva ore și a fost găsit fără suflare de bunica sa. Nu avea probleme medicale și nu prezenta urme de violență

O familie din municipiul Botoşani trăieşte o mare tragedie, după ce băiatul lor de 14 ani a decedat fără ca nimeni să ştie cu exactitate care a fost cauza şi în ce împrejurări s-a moartea.

Evenimentul s-a întâmplat miercuri, atunci când băiatul a rămas singur în apartamentul familiei pentru câteva ore, potrivit botosaneanul.ro. Bunica lui plecase la cumpărături şi s-a întors să-i pregătească masa de prânz. Când a intrat în casă, femeia a descoperit șocată că nepotul ei zace fără suflare într-una dintre camere.

Bunica victimei a sunat la numărul 112. Echipajul medical care a ajuns la locul cu pricina nu a mai putut face nimic pentru a salva viața adolescentului

Panicată, femeia a căutat ajutor și a sunat la numărul de urgență 112. La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă de Terapie Intensivă şi s-a încercat resuscitarea victimei. Însă, tânărul nu a putut fi salvat. Astfel că respectivele cadre medicale nu au mai putut decât să constate decesul. Deocamdată nu se ştie cauza morţii așa că va fi efectuată o autopsie. Nu au existat urme de răni pe corp, iar băiatul nici nu suferea de vreo boală de care familia sa să fi știut.

O altă dramă s-a petrecut miercuri, la Ploiești, acolo unde doi gemeni de 2 ani și jumătate au căzut de la etajul 10 și au decedat pe loc. Copiii au rămas nesupravegheați de mama lor. Femeia făcea un live pe Facebook și asculta manele cu volumul dat la maximum.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: