Mălina Olinescu, 50 de materiale muzicale nepublicate până acum vor putea fi ascultate

Mălina Olinescu, 50 de materiale muzicale nepublicate până acum vor putea fi ascultate

Călin Geambaşu va difuza cele 50 de melodii înregistrate de Mălina Olinescu în cadrul unui concert care va avea loc în memoria artistei la Sala Palatului, chiar în ziua în care ar fi împlinit 39 de ani.

"În acest concert, noi nu vom avea doar rolul de a-i acompania vocea superbă. Un actor, va povesti, între melodii, lucruri încă nepovestite din viaţa Mălinei, lucruri pe care poate cei care au îndrăgit-o ar vrea să le ştie despre ea. Mama ei, Doina Spătaru, ne va ajuta foarte mult", le-a dezvăluit secretul viitorului concert omagial Călin Geambaşu jurnaliştilor de la click.ro. Călin Geambaşu a explicat faptul că piesele nu au fost date niciodată publicităţii pentru că erau doar "ghiduri" vocal înregistrate în studio. Toate cele 50 de piese au fost înregistrate într-o singură zi.  " În 2008, îmi imi schimbam grupul vocal în Band, iar fetelelor le trebuia un ghid vocal. Am sunat-o pe Mălina şi am rugat-o să vină să tragă liniile vocale solistice la nişte melodii. A înregistrat 50, într-o singură zi, melodii pe care nu le repetase anterior, neştiind că o voi chema să facă aceste înregistrări. Eu îmi vedeam de treabă prin casă, ea inregistra melodie dupa melodie, fără oprire. Mălina Olinescu, zâmbitoare la ultima emisiune la care a participat | MULTIMEDIA

Nu va fi un spectacol grandios, ci un concert intim, care o va prezenta pe Mălina foarte naturală, aşa cum ea nici nu bănuia că va fi prezentată. Nu va fi un concert trist, ci mai degrabă unul nostalgic şi totodată un exemplu de profesionalism pentru ceea ce înseamnă îndeletnicirea de artist interpret. Va fi un concert unde cei care au admirat-o pentru vocea ei deosebită vor avea ocazia să o audă, aşa cum era ea în fiecare zi, cum o trezeai din somn şi îţi cânta direct zeci de melodii fără să le repete anterior. Doar din cât le auzise la radio. Călin Geambaşu: "Mălina Olinescu nu s-a sinucis" Preţul biletelor va fi unul modic. Concertul va fi organizat printr-o fundaţie, iar toate încasările vor merge către chiria Sălii Palatului şi către Căminul de fete din Chitila, unde Mălinei i-a fost făcută slujba de pomenire. Nu vor fi sume mari, însă pentru acei copii fără părinţi, orice hăinuţă, jucărie, rechizită şcolară sau chiar nişte cursuri cu profesori veniţi din afara căminului le-ar face viaţa mai uşoară", a mai declarat Călin Geambaşu. CITIŢI ŞI:

  • Mălina Olinescu, zâmbitoare la ultima emisiune la care a participat | MULTIMEDIA
  • Călin Geambaşu: "Mălina Olinescu nu s-a sinucis"

Ne puteți urmări și pe Google News