Jurnaliştii britanici au scos la suprafaţă un caz revoltător: o femeie a fost violată de nenumărate ori de logodnicul ei, când femeia avea crize de epilepsie.

Femeia din Anglia a povestit despre chinurile prin care trecea când leşina din cauza atacurilor de epilepsie, potrivit Mirror. Astfel, Georgina Adam a vorbit despre abuzurile la care era supusă de Peter Cotterill, iubitul ei din adolescenţă, în vârstă de 29 de ani.

Bărbatul a profitat de vulnerabilitatea, iar la un moment dat a violat-o 20 de minute, în timpul unei crize. Pentru faptele sale, bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare.

 “După abuzul sexual, eram prea supărată ca să mai zic ceva. Mă simţeam murdară şi dezgustătoare. Când l-am întrebat dacă m-a abuzat, a negat totul”, a declarat Georgina.

Femeia a realizat ce i se întâmpla la 25 iulie 2016, când s-a trezit brusc şi l-a lovit pe cel care o abuza: “Am fugit la vecini şi am sunat la poliţie. Înainte mi-era frică să-i spun cuiva, pentru că încă îl iubeam.”