Evenimentul Zilei > Sport > Mitică Dragomir știe tot ce se întâmplă la CFR Cluj. ”M-a sunat Ioan Rus …”
Mitică Dragomir știe tot ce se întâmplă la CFR Cluj. ”M-a sunat Ioan Rus …”

Mitică Dragomir știe tot ce se întâmplă la CFR Cluj. ”M-a sunat Ioan Rus …”

Prezent în studiourile unei emisiuni de sport, Mitică Dragomir a spus că l-a sunat Ioan Rus, fost ministru de Interne și al Transporturilor, pentru a-i mulțumi.

În prezent, Ioan Rus este om de afaceri, având deschise mai multe show-room-uri auto în mai multe județe din România. Firma lui Rus, RMB Auto, este sponsor al echipei CFR Cluj și de aici implicarea fostului demnitar în lumea fotbalului. Numai că, mulți, printre care și Mitică Dragomir, fără să șe știe această legătură o dau înainte cu celebrul ”grup de la Cluj”, care ar conduce din umbră destinele echipei CFR Cluj.

„M-a sunat și mi-a spus că într-adevăr patronul adevărat ar fi Varga, chiar dacă influențele sunt și din altă parte. Grupul de la Cluj a fost, este și va fi puternic. M-a sunat după ce eu am vorbit că este un tip deștept. Cred că pentru asta m-a sunat să îmi mulțumească. Printre altele mi-a spus și asta. Mi-a mai spus că Ardealul nu se asortează cu astfel de practici. A fost de Balcani, nu de Ardeal, cu toate că și noi suntem în Balcani”, a declarat Dragomir.

Oracolul care dă rateuri

După ce FCSB lui Gigi Becali a fost umilită de CFR Cluj, ”oracolul din Bălcești” o ține într-una cu ”grupul de la Cluj”, care ar gestiona interesele lui CFR Cluj, Dragomir nu spune însă că averea lui Neluțu Varga este mai mare decât a lui și a lui Dâncu și Ioan Rus, la un loc, și și poate permite să țină o echipă ca și CFR Cluj.

„Eu îi cunosc și pe Dâncu și pe Rus, sunt oamenii dracului, să te ferești de ei, dar sunt deștepți, mai ales Rus, că-l cunosc de pe timpul celălalt (perioada regimului comunist – N.R.). De când s-a retras Rus de la CFR, că el a fost number one într-o vreme, ați mai auzit de el? Acum a revenit, iar se vorbește. De Dâncu nu s-a vorbit în politică pe cât s-a vorbit în sport, ce când s-a asociat cu CFR Cluj. De-asta vor toți să se asocieze cu fotbalul. Nu știu dacă Dâncu si Rus i-au făcut vânt lui Șumuduică, dar când și-au dat seama ce poate face ăsta (Șumudică – N.R.), ăștia bătrânii au zis ”Stai că ne face ăsta, aici e Cluj. Cât costă toată treaba, 500.000, dă-i bani și să plece”, a afirmat Dragomir.

S-a implicat în scandalul lui Șumudică

Mitică Dragomir pare expert în tot ceea se întâmplă la CFR Cluj. Acum câteva zile, după ce Neluțu Varga a luat decizia de a-l demite pe Marius Șumudică, același Mitică Dragomir spunea că are informații exacte din culisele clubului.

”Și Petrescu și Șumudică sunt antrenori mari. Acolo este altceva. Este o chestie politică, de oameni politici. Știu mai multe dar tac, se zice că nu Neluțu Varga este șef. Sunt doi-trei politicieni. Ei au fost deranjați de atitudinea lui Șumudică. Acolo altcineva comandă, nu Varga. Dan Petrescu a avut rezultate acolo. Dar nici lui Șumudică nu poți să îi zici nimic. Șumudică moare pe mâna lui, așa cum s-a întâmplat”, spunea Dragomir.

Ioan Rus și Vasile Dâncu au fost colegi în guvernul PSD, condus de Adrian Năstase. Unul ministrul de Interne, altul cel al Informațiilor Publice.

Despre Vasile Dâncu s-a spus că este mare prieten cu Răzvan Burleanu, șeful FRF, care i-a luat locul lui Mitică Dragomir în fruntea Federației Române de Fotbal. De aici, și ”prietenia” pe care ”oracolul din Bălcești” o are pentru actualul senator PSD, Vasile Dâncu.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: