Evenimentul Zilei > Actualitate > Misterele cazului de la Arad. Omul de afaceri Ioan Crișan a mai fost implicat în două cazuri ”suspecte”
Misterele cazului de la Arad. Omul de afaceri Ioan Crișan a mai fost implicat în două cazuri ”suspecte”

Misterele cazului de la Arad. Omul de afaceri Ioan Crișan a mai fost implicat în două cazuri ”suspecte”

Radu Tudor, cunoscutul realizator de televiziune, a făcut dezvăluit din culisele execuției de la Arad.

Potrivit lui Radu Tudor, omul de afaceri Ioan Crișan, care a murit în cursul dimineții de sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea a explodat, a mai fost victima unor întâmplări ”ciudate”. De așteptat este ca polițiștii din Arad să răspundă ce anume s-a întâmplat la momentul celor două întâmplări evocate de Radu Tudor.

”Victima, persoana care a decedat, a mai fost implicată în două incidente destul de suspecte care îl califică și pe el într-o zonă cu semnul întrebării. El a mai avut parte de o incendiere a casei sale în trecut. Este un element care e esențial în derularea anchetei de către polițiști. În plus, acum câțiva ani, din casa sa a dispărut o sumă foarte mare de bani, în euro, cash.

Acest lucru era cunoscut de cercul apropiaților săi. Din informațiile mele, e vorba de 400.000 de euro care i-au dispărut. Poate e miza unei răfuieli, nu se știe dacă suma a dispărut sau a fost ascunsă de el. Este posibil ca această explozie să vină, pe o înșiruire logică, pe filiera unor răfuieli anterioare, poate una de crimă organizată, să fi fost un avertisment din partea altor membri ai filierei”, a spus Radu Tudor.

A sărit în aer cu mașina pe care o conducea

La scurt timp de la momentul exploziei, la Arad a fost trimisă o echipă complexă compusă din polițiști de la Poliția Română și de specialiști de la SRI.

SRI participă la ancheta desfășurată de Poliția Română și împreună cu specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică se realizează expertiză pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea”, a declarat purtătorul de cuvând al Serviciului Român de Informații.

Ca o ultimă informație trebuie spus că în zona scaunului șoferului mașinii care a explodat, specialiștii au descoperit urme de explozibili.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: