Evenimentul Zilei > Horoscop > Mister, ştiinţă, ritualuri secrete, groază şi taine vinovate! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Mister, ştiinţă, ritualuri secrete, groază şi taine vinovate! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Mister, ştiinţă, ritualuri secrete, groază şi taine vinovate! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Un weekend liniştit. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva unele situaţii considerate complicate, acasă. Concentrează-te pe problemele tale. Domeniul sentimental este bine aspectat.

Tot ce au excavat arheologic s-a conservat în nişte lăzi mari din lemn (nu m-aş mira să fi fost cherestea românească), trimise în State şi depozitate undeva, bine. Poate în „Warehouse 12” sau în „Area 51”, doar au americanii suficiente depozite secrete, doar ţara este mare!

Arheologii au schimbat lopata cu mitraliera. Au căzut pe câmpul de onoare, undeva, în Franţa. Ca într-un film cu Indiana Jones, lăzile misterioase au fost uitate de toată lumea. Da, dar nu de contabili!

Care, în urma unor verificări de rutină, au dat peste lăzile misterioase și au trimis note de avertisment Universităţii Washington din Saint Louis, statul Missouri, catedra de antropologie. Ceva de genul: luaţi-vă odată lăzile astea, bine, ştim că profesorii sunt distraţi, nu vă percepem taxe de depozitare pentru 83 de ani!

Profesoara Susan Rotroff s-a dus… acolo unde trebuia, la depozitul secret şi a preluat lăzile. Le-a adus la Universitate, le-a deschis şi era să facă un infarct! „Parcă găsisem Sfântul Graal! Toată lumea academică ştia de descoperirea din 1937, dar toţi eram convinşi că, în haosul războiului, lăzile cu cele excavate în Atena se pierduseră, poate fuseseră pe o navă scufundată de U-Booturile germane!”

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.