Andreia Stoia, în vârstă de 37 de ani, notar public, a fost descoperită spânzurată în baie, iar polițiștii de la Secția 4, chemați la fața locului, au găsit și un bilet ciudat, lăsat de tânără, pe o coală alba de hârtie.  “Iartă-mă, nu mai pot să lupt cu zgomotul. Mi-e tare frig deşi nu e noiembrie. Iartă-mă” – a scris Andreia. Nimeni nu știe cui îi era adresat biletul.

În rândul notarilor din Timișoara șocul e maxim. Nimeni nu poate explica ce a determinat-o pe tânăra de o frumusețe răpitoare, care părea că are tot ce își poate dori cineva de la viață, să recurgă la un asemenea gest. Tânăra era independentă financiar și era considerată, în braeslă, ”unul dintre cei mai corecți și stricți notary, la carme mergeai numai dacă aveai toate actele în regulă”, după cum relatează un apropiat.
Șocul nu se oprește aici. Tânăra care, pe Facebook se afișează în fotografii în care debordează de fericire, apare mai ales în compania prietenelor. Se pare că în acest weekend ea era așteptată, la Paris, de una din ele, pentru a petrece vacanța împreună. ”De obicei pleca în vacanțe scumpe. Își permitea. Era, deopotrivă, pasionată de ezoterism. În niciun caz nu părea o persoană care ar putea recurge la un astfel de gest. Totuși, la începutul verii ceva s-a întâmplat cu ea, părea, brusc, schimbată”, mai povestesc sursele noastre.
Andreia Stoia se pare însă că și-a planificat moartea. Dovadă nu e doar biletul de adio ci și faptul că, în săptămâna dinaintea gestului fatal, și-ar fi trecut toate conturile pe numele fratelui său, iar actele de proprietate le-a înmânat mamei, după cum relatează apropiații ei. (Sursa foto: Facebook)