Evenimentul Zilei > Monden > Miss World Zimbabwe 2015 îşi PIERDE coroana după ce a RECUNOSCUT că a pozat NUD | GALERIE FOTO
Miss World Zimbabwe 2015 îşi PIERDE coroana după ce a RECUNOSCUT că a pozat NUD | GALERIE FOTO

Miss World Zimbabwe 2015 îşi PIERDE coroana după ce a RECUNOSCUT că a pozat NUD | GALERIE FOTO

Emily Kachote din Zimbabwe, desemnată Miss World Zimbabwe 2015, şi-a perdut titlul după ce a recunoscut că a pozat goală.

Scandalul a izbucnit luna trecută, când pe reţele de socializare a apărut o imagine cu Emily Kachote beată şi dezbrăcată.

Cea care va prelua coroana care i-a fost retrasă reginei frumuseşii din Zimbabwe este Annie Mutambu, care a câştigat locul doi în competiţia pentru  Miss World Zimbabwe 2015.

Potrivit comitetului care se ocupă de organizarea competiţiei, coroana a fost retrasă deoarece Emily Kachote a încălcat normele contractuale. 

Concurentele participante Miss World Zimbabwe, inclusiv Kachote, au semnat declaraţii pe propria răspundere că nu au pozat nud, informează IBT.

Frumoasa Kachote, în vârstă de 25 de ani, de profesie consilier financiar a declarat: "Nu ştiu despre ce este vorba. Asta e tot ce pot spune pentru moment".

Aceasta nu este primul scandal la acest concurs. Şi câştigătoarea de anul trecut, Thabiso Phiri, a renunţat la coroană după un scandal similar, deşi faptul că ar fi pozat nud nu a fost dovedit.

"Thabiso Phiri nu a fost detronată; ea a renunţat, iar motivele le cunoaşte doar ea", a spus unul din oficiali, care a atras atenţia că imaginile care circulă pe internet sunt contrafăcute, nu originale.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: