Evenimentul Zilei > Actualitate > Miss Franţa, o durdulie mândră de ea, va merge la finala Miss Univers. Atacurile pe social media sunt oribile
Miss Franţa, o durdulie mândră de ea, va merge la finala Miss Univers. Atacurile pe social media sunt oribile

Miss Franţa, o durdulie mândră de ea, va merge la finala Miss Univers. Atacurile pe social media sunt oribile

Vaimalama Chaves, 23 de ani, cu ochi verzi, este noua Miss Franţa, câştigătoare cu 44% din voturile telespectatorilor. Este un adevărat record, nimic de zis, dar tânăra a fost imediat atacată curgând criticile ca o ploaie torenţială pe web. De ce? Din pricina greutăţii.

Mica regină n-a ascuns niciodată pasiunea sa pentru mâncare şi a declarat deschis: ''Îmi place să mănânc, indiferent  ce veţi spune''. Dar webul n-a marşat de partea sa, ci, dimpotrivă. Pe Instagram, haterii au comentat scriind orori de tipul:

''Eşti mult mai grasă ca de obicei'', ''Vei fi umilită la concursul de Miss Univers cu burta aia a ta de bunică'', ''Cine te-a păcălit să participi, dolofano?''. 

Paradoxul este că ''femeia cea mai frumoasă din Franţa'' se confruntă de ani de zile cu acuzaţiile că este urâtă şi grasă. La 18 ani cântărea 80 de kg ''Şi-mi spuneau că sunt un monstru, n-a fost uşor să suport. Dar astăzi sunt fericită că am trecut prin experienţa aceea: m-a făcut mai puternică şi mai rezistentă la lovituri de acest gen'', spunea Vaimalama Chaves cu puţin timp înainte de a câştiga concursul.

În urmă cu câteva zile a răspuns acuzaţiilor privind greutatea sa în timpul unei emisiuni televizate

''Mănânc mult fiindcă toate aceste feluri de mâncare pe care mi le oferă nu fac parte din cultura mea, atunci profit şi sunt bucuroasă să le descopăr. Chiar dacă nu sunt imaginea clasică a Miss Franţa pe care o aşteptaţi. Îmi place să glumesc, să vorbesc şi să dorm şi voi continua să fiu eu însămi vă place sau nu vă place. Vă urez succes fiindcă va rebui să mă mai suportaţi câteva luni''. Ca un amănunt deloc lipsit de interes, Vaimalama a pierdut 20 de kg, iar în zilele concursului avea 60 de kg, notează mass-media franceze.