Evenimentul Zilei > Actualitate > MISS Asia Pacific ar fi fugit cu DIADEMA în valoare de 200.000 de dolari | GALERIE FOTO
MISS Asia Pacific ar fi fugit cu DIADEMA în valoare de 200.000 de dolari | GALERIE FOTO

MISS Asia Pacific ar fi fugit cu DIADEMA în valoare de 200.000 de dolari | GALERIE FOTO

Miss Asia Pacific World din Birmania a fugit cu o diademă în valoare de 200.000 de dolari. Tânăra ar fi trebuit să facă o operație de mărire a sânilor în Coreea de Sud, ca să fie pe placul organizatorilor concursului, dar pentru că a refuzat, a fost detonată.

Potrivit The Epoch Times RomâniaMay Myat Noe, în vârstă de 18 ani, a câştigat titlul concursului în luna mai dar nu s-a înţeles cu organizatorii concursului încă de la început în ceea ce priveşte solicitările aşteptate de la deţinătoarea titlului. Comitetul concursului ar fi vrut ca ea să facă o operaţie de mărire a sânilor, pentru a-i asigura un contract record.

Punctul ei de vedere nu este pentru moment cunoscut, dar se așteaptă ca fosta regină a frumuseţii să susțină în curând o conferinţă de presă.

David Kim, directorul media pentru Miss Asia Pacific World, s-a declarat revoltat că după ce sponsorii competiţiei au plătit 10.000 de dolari pentru operaţie, fata a refuzat silicoanele:  ”Este responsabilitatea noastră. Dacă nu are un nas bun, atunci poate, dacă îi place, noi îi putem opera nasul. Dacă sunt sânii, atunci sânii”.

El susține că organizatorii concursului au suportat cheltuielile unei călătorii de 10 zile pentru Noe şi mama sa în Seul, capitala Coreei de Sud, unde trebuia să efectueze operaţia, dar Noe a rămas în Seul timp de trei luni pe banii organizatorilor.

Mai mult, după ce ar fi primit biletele de avion pentru a ajunge înapoi în capitala birmaneză Rangoon, tânăra ar fi luat un alt avion, care decola mai devreme.  

May Myat Noe ar avea în posesie o coroană decorată cu cristale Swarovski, a cărei valoare este între 100.000 şi 200.000 de dolari, iar organizatorii concursului reclamă returnarea acesteia,  returnarea valoroasei diademe. 

De altfel, fotografia lui ei a fost retrasă de pe website-ul oficial al concursului cu anunţul că aceasta a fost detronată în mod oficial.

Birmania a început să trimită participanţi la concursurile de frumuseţe internaţionale pentru prima oară în 2012, după jumătate de secol de conducere militară şi izolare auto-impusă.