Evenimentul Zilei > Politica > Mișcare surpriză pentru Guvern. Marcel Ciolacu pregătește o nouă lovitură după ce PNL și USR-PLUS își vor alege liderii
Mișcare surpriză pentru Guvern. Marcel Ciolacu pregătește o nouă lovitură după ce PNL și USR-PLUS își vor alege liderii

Mișcare surpriză pentru Guvern. Marcel Ciolacu pregătește o nouă lovitură după ce PNL și USR-PLUS își vor alege liderii

După ce Congresele din PNL și USR-PLUS se vor finaliza, iar politicienii își vor alege liderii, Marcel Ciolacu va ieși la atac. Pregătește o nouă lovitură pentru guvernanții care „au păcălit românii” și au pus în funcții publice „penali”.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat o nouă moțiune de cenzură ce urmează să fie depusă de parlamentarii social-democrați, abia după congresele din partidele PNL și USR-PLUS. Aceasta va fi îndreptată împotriva Guvernului Cîțu.

Marcel Ciolacu nu concepe ca „penalii” să conducă România

Marcel Ciolacu susține că guvernanții au „păcălit” românii și, în pofida promisiunilor, au permis „penalilor” să ocupe funcții publice, motiv pentru care va recurge la o nouă moțiune de cenzură.

„O să discut la acest sfârșit de săptămână cu colegii mei. Eu nu aș veni cu moțiunea să se suprapună luptei politice din interiorul PNL. O vom depune când va avea cele mai mari șanse să treacă. Categoric vom depune moțiune de cenzură de data aceasta la începutul sesiunii parlamentare, nu la sfârșitul sesiunii. Eu cred că după Congresul PNL. Și după Congresul USR PLUS. Să vedem ce fac.

Dacian Cioloș așteaptă ca Florin Cîțu să explice situația din SUA. „Să mai aștepte”

Potrivit președintelui PSD, premierul Florin Cîțu nu va oferi nicio explicație pentru faptul că se află la șefia Guvernului în condițiile în care a fost condamnat. Marcel Ciolacu a amintit și de episodul în care Dacian Cioloș a promis că va cere explicații premierului în legătură cu istoricul său penal. Președintele PSD a sugerat că Florin Cîțu nu va da nicio explicație.

„Ei momentan stau la masă cu penalii. Au venit cu fără penali în funcții publice, așa i-au păcălit pe români, și acum stau la masă cu pensii, nu e treaba lor. Spunea domnul Cioloș că așteaptă exprimații de la prin-ministru. Tot așteaptă de vreo săptămână. Să mai aștepte”, a declarat Ciolacu, duminică seara, la România TV.

„O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni. Vorbim, domnule preşedinte şi dle Cîţu, de aceleaşi legi care au încheiat şi alte aspiraţii politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria!

Românii aşteaptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, şoc, explicaţii incomplete şi scuze…de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîţu despre faptul că a stat 2 zile în închisoare”, a transmis Marcel Ciolacu după ce, în spațiul public, au apărut informații despre condamnarea premierului.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: