Mirela Vaida a vorbit recent despre relația cu soacra ei, care o ajută să aibă grijă de cei trei copii și locuiește de împreună cu vedeta Antenei 1.

Într-un interviu revista VIVA!, cea care doboară audienţele cu Vulpiţa şi Viorel a povestit cel fel de relație are cu mama soțului ei și cum reușește să treacă peste momentele mai tensionate dintre ele.

„Chiar în timpul acestui interviu soacra mea şterge geamurile. Ne-am împărțit, eu stau afară cu copiii, la plajă, şi ea se ocupă de curățenie.

Nu poate nici ea singură, este destul de extenuant să stai acasă cu trei copii cu vârste şi nevoi diferite şi cu program diferit.

Mai ales că soacra mea a fost zeci de ani profesor, este destul de obosită. Gătim împreună sâmbăta, iar de când a venit la noi a învățat să gătească pe gustul nostru.

Ne înțelegem bine în bucătărie, lucrăm repede, organizat. În rest, are timpul ei, se joacă diverse jocuri de strategie, se uită la Star Trek, are cărțile şi liniştea ei”, a declarat Mirela Vaida pentru sursa citată.