Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirela, NOUA ROMÂNCĂ care a acaparat INTERNETUL cu SÂNII ei URIAȘI. Pozele cu ea GOALĂ au înfierbântat ÎNTREAGA ȚARĂ – FOTO
Mirela, NOUA ROMÂNCĂ care a acaparat INTERNETUL cu SÂNII ei URIAȘI. Pozele cu ea GOALĂ au înfierbântat ÎNTREAGA ȚARĂ – FOTO

Mirela, NOUA ROMÂNCĂ care a acaparat INTERNETUL cu SÂNII ei URIAȘI. Pozele cu ea GOALĂ au înfierbântat ÎNTREAGA ȚARĂ – FOTO

Mirela este noua senzație a Internetului din România. E mai dotată, mai talentată și mai rea de gură decât Floricica Dansatoarea.

Mirela aka „Dracu pe uscat” are niște sâni uriași, cu care atrage peste 10.000 de vizitatori în timp real la fiecare live. Și face live aproape zilnic, timp în care își scoate hainele își provoacă fanii să-i trimită mesaje.

„Ce-i drept, multe dintre acestea sunt înjurături și jigniri, la care Mirela răspunde la fel. Se crează un amestec de scandal cu sex și manele care pare să prindă incredibil la public.

Aceasta este în prezent urmărită de zeci de mii de abonați pe conturile de socializare și pe cel de Youtube. Fanii o apreciază că este directă și spune lucrurilor pe nume, că este naturală și nu se ferește să-și arate nurii, chiar dacă nu este genul fotomodel”, scrie Wowbiz.

„Numele ei real este Mirela Eleonora Oprea, este născută în Constanța acum 45 de ani și locuiește de 23 de ani în Spania. E căsătorită de 26 de ani, are 3 copii și un nepot. Este casnică și își dedică timpul familiei dar și activităților pe rețelele de socializare”, mai scrie sursa citată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.