Evenimentul Zilei > Actualitate > O miresă VIRGINĂ a fost ŞOCATĂ de ce a DESCOPERIT în LUNA de MIERE! Ce ascundea MIRELE în PANTALONI | FOTO
O miresă VIRGINĂ a fost ŞOCATĂ de ce a DESCOPERIT în LUNA de MIERE! Ce ascundea MIRELE în PANTALONI | FOTO

O miresă VIRGINĂ a fost ŞOCATĂ de ce a DESCOPERIT în LUNA de MIERE! Ce ascundea MIRELE în PANTALONI | FOTO

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a avut parte de o lună de miere violentă, după ce proaspăta soţie, virgină de altfel, a descoperit că penisul bărbatului era extrem de mare.

Mnombo Madyibi a transmis că totul a fost excelent, până când acesta a renunţat la lenjeria intimă. Atunci femeia s-a speriat şi i-a dat cu o sticlă de vin în cap. 

Mnombo Madyibi

“Totul mergea bine şi ea se simţea bine, dar totul s-a schimbat dramatic când mi-am dat jos lenjeria intimă. Înainte să-mi dau seama, m-a lovit cu o sticlă de vin în cap, a încercat să mă sufoce cu un urs alb cu roşu, pe care i-l dăruisem. Mi-a spus că ar fi vrut un penis de 12-13 cm, nu o anaconda. Ne-am întors acasă cu autobuze diferite. Nu vreau să depun plângere împotriva ei pentru că o iubesc. Cred că e furioasă pe mine pentru că nu i-am putut oferi decât o lună de miere ieftină şi nu luna de miere în Zanzibar pe care şi-o dorea", a declarat bărbatul pentru Dailystar.

Proaspătul mire a spus că şi-a cunosctu soţia la biserică, iar dorinţa ei a fost să-şi păstreze virginitatea până când va deveni mireasă. 

“Semăna cu un castravete păros înfricoșător”, a spus femeia după această experienţă. 

Bărbatul era cunoscut în echipa de fotbal în care juca sub porecta de “Anaconda“, din cauza mărimii imense a organului genital. 

Din păcate, luna de miere a celor doi s-a sfârşit dramatic, aceştia luând autobuze diferite către casă.