Evenimentul Zilei > Social > Mire lovit de blestem la propria nuntă. S-a terminat cu lacrimi. „Au venit să mă ia pe sus…” FOTO
Mire lovit de blestem la propria nuntă. S-a terminat cu lacrimi. „Au venit să mă ia pe sus…” FOTO

Mire lovit de blestem la propria nuntă. S-a terminat cu lacrimi. „Au venit să mă ia pe sus…” FOTO

Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lui, dar s-a încheiat cu lacrimi. Un mire a ajuns internat la spital de la petrecerea de nuntă, după ce invitații l-au scăpat din brațe după ce l-au aruncat în sus. Bărbatul are coloana fracturată în două locuri și a luat legătura cu un avocat pentru a cere despăgubiri, însă nu este hotărât dacă vrea să îi acționeze în instanță pe nuntași sau nu. 

Caz șocant la o sală de nunți din stațiunea Băile Felix. Liviu Filimon, un mire în vârstă de 31 de ani, a ajuns de la petrecerea de nuntă la spital, vineri seară, cu coloana fracturată în două locuri după ce nuntașii l-au aruncat în sus, fără să mai reușească să-l prindă în brațe.

„După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă, când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat mirele.

Nuntașii l-au ridicat și l-au așezat pe un scaun, însă mirele este de părere că au făcut mai rău. „Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos”, a spus Liviu Filimon.

Băile Felix: Mire cu coloana fracturată, internat în spital

Martorii la incident au alertat autoritățile, iar la fața locului a intervenit un echipaj medical care l-a transportat pe mire la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Nunta a continuat în prezența miresei, însă atmosfera nu a mai fost una de bucurie și voie bună.

În prezent, mirele se află sub atenția personalului medical și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate.  Liviu Filimon este imobilizat la pat. Își poate mișca mâinile, dar spune că nu prezintă mobilitate la picioare, deși își simte piciorul drept.

Bărbatul a precizat că a luat legătura cu un avocat, însă nu este hotărât dacă îi va acționa în instanță pe nuntași sau nu. „Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face”, a spus Liviu Filimon pentru bihorjust.

În astfel de cazuri, în termen de trei luni de la incident, partea vătămată poate înainta o plângere penală pentru vătămare corporală din culpă sau poate acționa pe răspundere civilă delictuală.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: