Evenimentul Zilei > Social > Mircea Dinescu a plecat de la TVR. Dar a apărut la emisiunea de Paști
Mircea Dinescu a plecat de la TVR. Dar a apărut la emisiunea de Paști

Mircea Dinescu a plecat de la TVR. Dar a apărut la emisiunea de Paști

Chiar dacă Mircea Dinescu a plecat din februarie de la TVR, televiziunea publică continuă să difuzeze emisiunile realizatorului în lipsa unor alte producții.

Televiziunea Română a difuzat în după-amiaza zilei de Paști o emisiune culinară prezentată de Mircea Dinescu.

Realizatorul a părăsit televiziunea Română la începutul lunii feburarie pentru a se alătura Prima TV. La vremea respectivă plecarea lui Mircea Dinescu de la TVR s-a făcut cu tam-tam și cu delcarații de presă, deloc plăcute pentru televiziunea publică.

Însă, se pare că plecarea nu a fost de lungă durată.
Televiziunea Română a difuzat pe canalul TVR 1  o emisiune a lui Mircea Dinescu, denumită Politică și Delicatețuri.

Potrivit programului afișat pe siteul TVR,  emisiunea este o redifuzare și invitați au fost  Matilda Pascal Cojocarita & Stefan Cigu.

Televiziunile nu obișnuiesc să redifuzeze emisiuni cu oameni care au plecat la alte posturi tv, mai ales concurente.  De data aceasta se pare că TVR, în lipsa unei alte emisiuni potrivite pentru ziua de Paști, a ales să pună pe post o emisiune mai veche cu Mircea Dinescu.

 

Mircea Dinescu, gaza demisiunii „Politică Delicatețuri” părăsește TVR1. „Eu vreau să mă mai joc”

„Formatul acestei emisiuni îl am de 15 ani și faptul că a rezistat atât de mult și nu m-am plafonat, e un semn bun. Eu vreau să mă mai joc, mai ales că un vers de-al meu, de pe vremea comunismului, sună așa: „Opriți istoria, cobor la prima”.

Din luna martie chiar cobor la prima, la Prima TV. Propunerea de a veni la această televiziune a fost o întâmplare, am discutat și iată că mă aventurez aici cu emisiunea Poezie și delicatețuri, deci mai puțină politică și mai multă poezie, alături de bătrânii lăutari care au suferit mult anul trecut, din cauza pandemiei”, a spus Dinescu.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: