Evenimentul Zilei > Politica > Mircea Diaconu, întrebare capcană pentru Iohannis: „L-as întreba dacă e mai important să…”
Mircea Diaconu, întrebare capcană pentru Iohannis: „L-as întreba dacă e mai important să…”

Mircea Diaconu, întrebare capcană pentru Iohannis: „L-as întreba dacă e mai important să…”

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidenţiale susţinut de alianţa electorală „Un om”, a dezvăluit, ce întrebări le-ar adresa într-o confruntare directă celorlalți candidați importanți la președinția României.

„E greu să aleg una dintre pentru că ar fi foarte multe. Pe de altă parte, orice întrebare i-aș adresa prin dvs. nu ar auzi-o. De asta aș dori să intru în turul doi ca să văd dacă de la doi metri aude. Pentru că în turul doi bănuiesc că o să stăm totuși la un doi metri distanță unul de celălalt.

Nu aude când sunt chestiuni importante sau luări de poziții importante sau abuzuri. Au fost multe împrejurări în care nu a auzit și nu-l interesează”, a spus Mircea Diaconu, conform Antena3.

Mircea Diaconu a adăugat apoi că întrebarea pe care i-ar adresa-o lui Klaus Iohannis este legată de decizia președintelui de a vizita, alături de soția sa, Pompei în ziua în care la Bruxelles se discuta soarta Brexit.

„L-aș întreba dacă dânsul consideră că era mai important să viziteze Pompei cu soția și ghidul sau în exact în același timp să meargă pe scaunul României de la Consiliu, mai ales că erau subiecte importante, inclusiv Brexit-ul și poziționarea noastră în raport cu Brexit-ul la timpul acela. Eram foarte curios care e argumentul pentru care a rămas scaunul gol la Consiliu și a preferat să-și facă poze și să viziteze cu ghidul Pompei?”, a spus Mircea Diaconu.