Carmen Brumă a fost surprinsă în lenjerie intimă la balconul hotelului de la munte, unde se relaxează de câteva zile împreună cu fiul său și al lui Mircea Badea. Una dintre pozele în care vedeta apare în ipostaze sexy a fost postată pe rețelele de socializare chiar de ea, iar valul de critici nu a întârziat să apară.

Unii dintre internauți i-au transmis că în acest ritm, concurează cu Bianca Drăgușanu, care publică des poze provocatoare făcute în balconul apartamentului ei sau în camerele de hotel în care se cazează, scrie Tacataca.

Carmen Brumă se află într-o vacanță superbă la munte și astăzi, ea și-a surprins apropiații și fanii cu două fotografii extrem de sexy. Iubita lui Mircea Badea s-a lăsat fotografiată în balconul hotelului în timp ce purta lenjerie intimă, cizme și căciulă. Conștientă că vor apărea imediat replici acide la adresa sa, vedeta a scris un mesaj haios la descrierea pozei urcată pe Instagram și Facebook, respectiv: “La cererea publicului, mi-am luat căciula cu blană ca să nu răcesc ! #outfitoftheday #wintersun #carmenbrumaofficial #mountain”.

Te-ar putea interesa și: