"În secolul 21, în trenurile CFR din Romania nu funcționează aerul condiționat. Nu există geamuri care să poată fi deschise pentru că se presupune că există climatizare. Fierbem în suc propriu, atât studenți cât și alți călători. Replica este: "oricum nu ați dat bani pe bilet, ce mai comentați?" Ne vom face oare bine vreodată?!”, a scris o tânără studentă pe contul ei de pe o rețea de socializare.

Situația din trenurile CFR, spun călătorii, s-a înrăutățit de când s-a dat gratuitate de circulație elevilor și studenților. Pe lângă faptul că în sezonul estival vagoanele sunt pline ochi, în afara sezonului, ele sunt goale. Asta pentru că foarte mulți studenți își rezervă bilet, dar nu-l mai folosesc. Iar cei care au nevoie de un loc, rămân pe dinafară. Nu de puține ori trenurile s-au mers spre diverse destinații aproape goale, cu locuri rezervate de studenți în baza acestui acces gratuit, iar alții au așteptat pe peroane o nouă cursă.

Mircea Badea a comentat aglomerația din CFR și nemulțumirea studentei legată de faptul că trenurile nu sunt dotate cu Aer Condiționat, în termeni duri:

"Asta e nemulţumită că, pe banii mei, n-are condiţii de Dubai. Hidoase creaturi…", a postat Mircea Badea pe Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: