Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea SIMTE CĂ NU VA MAI TRĂI MULT. Declaraţii ciudate făcute în direct la Antena 3. Ce l-a adus în pragul unei confesiuni atât de macabre?
Mircea Badea SIMTE CĂ NU VA MAI TRĂI MULT. Declaraţii ciudate făcute în direct la Antena 3. Ce l-a adus în pragul unei confesiuni atât de macabre?

Mircea Badea SIMTE CĂ NU VA MAI TRĂI MULT. Declaraţii ciudate făcute în direct la Antena 3. Ce l-a adus în pragul unei confesiuni atât de macabre?

Mircea Badea a oferit în noaptea de joi spre vineri, la emisiunea ”În gura presei”, probabil una dintre cele mai negre declaraţii din întreaga carieră în radio şi televiziune. Prezentatorul a fost foarte afectat de seria dezvăluirilor pe care jurnalistul Dan Andronic le-a făcut în serialul „Noi suntem statul” şi a avut un moment în care a luat în calcul că nu va mai trăi prea mult.

„Am două obiective în această viaţă. Unul este de natură personală şi nu are rost să-l spun. Deci am două obiective în această viaţă care probabil că va dura puţin. Vreau să fac tot ce pot, să apuc să trăiesc acele momente oribile pe care o să le trăiască toţi aceşti nenorociţi care au mafioţit oribil. Vreau să văd cum aceste forme de viaţă se tăvălesc în chinuri. Sper să trăiesc această satisfacţie a chinurilor nenorociţilor care au ticăloşit oribil în această ţară”, a spus Mircea Badea, care a precizat că aşteaptă cu interes dezvăluirile pe care Gabriel Oprea a promis că le va face marţi seara, la Antena 3, despre seara alegerilor prezidenţiale din 2009.

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a intervenit telefonic joi seara, la emisiunea ”Sinteza zilei” şi a oferit câteva reacţii despre cele întâmplate în seara alegerilor prezidenţiale din 2009, eveniment relatat pe larg de jurnalistul Dan Andronic în serialul „Noi suntem statul”, publicat în Evenimentul zilei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: