Evenimentul Zilei > Monden > Mircea Badea și secretele lui Ceaușescu. Dezvăluiri incendiare sau „scorneli”?!
Mircea Badea și secretele lui Ceaușescu. Dezvăluiri incendiare sau „scorneli”?!

Mircea Badea și secretele lui Ceaușescu. Dezvăluiri incendiare sau „scorneli”?!

Celebrul om de televiziune Mircea Badea a vorbit despre familia Ceaușescu și despre ceea ce s-a întâmplat la Revoluție.

Mircea Badea, celebrul realizator TV, a vorbit despre secretele familiei Ceaușescu, așa cum au fost prezentate în cadrul unui documentar despre Revoluție, scrie Antena3.

„Am făcut multe emisiuni despre Revoluție, despre Ceaușescu, am intervievat toți securiștii de vârf ai lui Ceaușescu. Lucrurile sunt foarte clare. Și toate documentarele spun un lucru evident: nu a existat un anti-rus mai mare în România decât Ceaușescu.

Dacă a fost cineva în România anti-ruși, Ceaușescu a fost ăla. Văd că se bat unii cu cărămida în piept în zilele noastre că sunt anti-ruși, dar ei sunt mici copii pe lângă Ceaușescu. N-a sfârșit-o bine, a sfârșit împușcat.

Foarte important.. s-au întâlnit Gorbaciov și Bush pe un iaht în Malta și Ceaușescu a ținut să-i transmită lui Gorbaciov să nu mai discute despre alte lucruri, ci despre problemele lor. Sigur că văzând acest fapt documentat istoric, noi putem să o ardem împotriva rușilor crezând ca ăsta e un semn de apropiere, de Occident.

Problema cu Occidentul este că el odată se împrietenește cu rușii când îi convine. Revoluția a fost revolta populară, care a fost una absolut reală, sinceră și teribilă în România și a fost dublată de o lovitură de stat, la care Marile Puteri și-au dat mâna.

În istoria recentă a României, Occidentul, în anumite momente, când i-a convenit, odată s-a aliat cu rușii. Când s-a opus Ceaușescu în ’68 invaziei ruse în Cehoslovacia, el a fost un erou al Occidentului la vremea respectivă. Am stat de vorbă cu cetățeanul care l-a împușcat pe Ceaușescu. În 1968, Ceaușescu a fost anti-rus și a fost preferatul Occidentului. Una dintre prostiile fundamentale ale lui Ceaușescu a fost că a plătit datoria externă”, a spus Badea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.