Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea și publicul lui: Pumnul și plasa cu medicamente. IMAGINILE pe care Antena 3 nu le arată | GALERIE FOTO
Mircea Badea și publicul lui: Pumnul și plasa cu medicamente. IMAGINILE pe care Antena 3 nu le arată  | GALERIE FOTO

Mircea Badea și publicul lui: Pumnul și plasa cu medicamente. IMAGINILE pe care Antena 3 nu le arată | GALERIE FOTO

O imagine spune mai mult decât 1.000 de cuvinte. Câteva imagini surprinse la mitingul Antena 3 de ieri spun mai mult decât orice analiză ce s-a întâmplat, de fapt, în Piața Constituției, unde vedetele trustului condamnatului Dan Voiculescu au organizat un miting.

Rețelele sociale sunt pline, de ieri de la ora 15.00, cu imagini care descriu publicul adus de Antena 3 în Piața Constituției. Reporterii EVZ au fost la fața locului și au făcut câteva fotografii cu scene pe care Antena3 nu le-a prezentat deloc în transmisiile de la fața locului. Sunt scene cu oameni foarte în vârstă, unii dintre ei veniti cu plase cu medicamente la miting. Orice alt comentariu este inutil, imaginile vorbesc de la sine.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.