Evenimentul Zilei > Politica > Mircea Badea și căderea Guvernului. Ce se întâmplă cu moțiunea PNL?
Mircea Badea și căderea Guvernului. Ce se întâmplă cu moțiunea PNL?

Mircea Badea și căderea Guvernului. Ce se întâmplă cu moțiunea PNL?

Celebrul prezentator Mircea Badea a vorbit despre căderea Guvernului Dăncilă și ceea ce îl motivează să susțină acest demers inițiat de PNL.

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, care sunt argumentele sale pentru faptul că vrea ca Guvernul Dăncilă să cadă în urma moțiunii inițiate de PNL.

„Îmi doresc să cadă acest guvern pentru că totuși cantitatea de prostie din această țară pentru mine este insuportabilă și trebuie la un moment dat să vină o notă de plată. Acest guvern trebuie să pice pentru că este prost.

Nu știu cum guvernează, habar n-am, pe mine nu mă interesează chiar deloc treaba asta. Fiecare vine cu cifre – mă doare în cot. Acest guvern este prost pentru că nu a luat, după părerea mea, niște măsuri absolut clare, pentru că a jucat tot timpul un pas înainte, doi înapoi, pentru că încearcă să facă pace și să implore o horă a uniri cu niște bizari.

Unii au obosit de acest război româno-român – eu la împăcarea româno-română nu particip, deci nu are cum să-mi placă un guvern care nu o să-mi țină mie partea și vrea să se împace cu partea adversă”, a spus Mircea Badea, conform Antena3.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: