Evenimentul Zilei > Social > SHOW de EXCEPȚIE, marca MIRCEA BADEA. Prezentatorul a lovit în GERMANIA cât de tare a putut. REACȚIA care va intra în ISTORIE
SHOW de EXCEPȚIE, marca MIRCEA BADEA. Prezentatorul a lovit în GERMANIA cât de tare a putut. REACȚIA care va intra în ISTORIE

SHOW de EXCEPȚIE, marca MIRCEA BADEA. Prezentatorul a lovit în GERMANIA cât de tare a putut. REACȚIA care va intra în ISTORIE

Mircea Badea, prezentator celebru în România, a făcut un show de excepție în cadrul emisiunii pe care o moderează. Acesta a râs și a „lovit” în Germania cât a putut, după eliminarea acesteia din grupele Cupei Mondiale.

Germania, campioana en titre, a fost eliminată rușinos de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, după ce a fost învinsă de Coreea de Sud, cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri, la Kazan, în ultimul său meci din Grupa F.

Germania a pus astfel capăt unei performanţe care data de 80 de ani. Din 1938, Germania trecuse de fiecare dată de grupe la Cupa Mondială, excepţie făcând ediţia din 1950, când nu a participat, fiind interzisă după al Doilea Război Mondial.

Pe pasa cu "Sinteza zilei", Mircea Badea a făcut cel mai tare rezumat al meciului, scrie Antena3.

Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, după ce a fost învinsă de Coreea de Sud, cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri, la Kazan, în ultimul său meci din Grupa F.

Acest eşec nu a făcut decât să confirme momentul de declin al naţionalei germane, care s-a prezentat sub aşteptări la toate cele trei meciuri din Rusia.

Nationalmannschaft a fost lentă, previzibilă, obosită, lipsită de idei, având în toate partidele o posesie sterilă. Echipa antrenată de Joachim Loew, care a părut şi el prins în acest blocaj, a dezamăgit profund în faţa celei mai slabe echipe din grupă şi a pierdut lamentabil.