În cadrul emisiunii sale de la Antena 3, Badea a dezvăluit că este din ce în ce mai tentat de ideea de a renunța la contul de Facebook.

La această soluţie s-a ajuns după ce platforma de socializare a început să aibă mai multe erori.

Chiar şi în aceste condiţii, Badea a precizat că nu va renunța să își exprime părerea și va găsi o soluție pentru a se face auzit.

„La mine nu mai merge bine Facebook-ul. Nu mai pot să accesez de pe aplicațiile de telefon, nu mai merge pe laptop.

Pot să postez un articol din trei, prin niște artificii. E foarte posibil să renunț la contul de Facebook, în sensul în care să nu postez pe el.

Să văd unde mă reorientez, dar nu vreau să rămân neexprimat. Am tot încercat, am făcut teste, tastam litere, postam.

Lumea zicea: «Bă ăsta o fi nebun, a făcut atac cerebral?» Încă nu. Am făcut tot felul de experimente. Nu merge, nu merge. Asta e”, a declarat Mircea Badea.

„Raportarea unei probleme în legătură cu Facebook

Ceva nu funcționează

În cazul în care ceva nu funcționează pe Facebook, te rugăm să urmezi instrucțiunile de mai jos pentru a ne anunța.

Cum raportez ceva care nu funcționează pe Facebook?

Ce se întâmplă când raportez ceva care nu funcționează pe Facebook?

Cum realizez o captură de ecran?

Raportează conținut abuziv

Când se raportează ceva la Facebook, analizăm respectivul element și îl ștergem dacă încalcă Standardele comunității noastre. Află cum să raportezi ceva și de ce ți se poate cere să ne trimiți feedbackul în legătură cu lucrul respectiv.

Trimite-ne feedback

Folosește linkurile de mai jos pentru a ne trimite sugestii în legătură cu o funcție Facebook sau pentru a ne spune cum putem îmbunătăți Centrul de ajutor:

Raportează o problemă pentru a ne anunța dacă ceva nu funcționează

Sugestii pentru Centrul de ajutor

Părerile și sugestiile primite din partea utilizatorilor de Facebook ne-au ajutat să reproiectăm produsele noastre, să îmbunătățim politicile și să rezolvăm probleme tehnice. Apreciem foarte mult că ți-ai făcut timp să ne împărtășești gândurile și sugestiile tale.

Te rugăm să reții că toate sugestiile trimise se supun Condițiilor Facebook (vezi secțiunea 2.5)”, sunt instrucţiunile disponibile pe facebook.com în cazul în care există probleme.