La scurt timp după ce Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă (DLAF) a anunţat că Dan Barna, candidatul USR la prezidenţiale, este obiectul unei anchete, după investigaţia făcută de jurnaliştii Rise Project, Mircea Badea spune că liderul USR trebuie să intre la puşcărie.

„După 6 iunie 2019 a început campania electorală de peste trei luni. Nu mai devreme, dar nici mai târziu, fix în mijlocul campaniei electorale, în care Dan Barna îşi permite să nu-l susţină pe Iohannis, apare marea investigaţie Rise Project.

După care stai că se autosesizează şi DNA. Domnule Barna, trebuie să vă desenez ca să înţelegeţi? Nu că ar fi atât de important să înţelegeţi. După părerea mea, foarte important ar fi să intraţi la puşcărie.

Nu numai că acolo vă e locul, pentru că în democraţie consultanţii onoroşi stau la puşcărie, dar mă gândesc că e cumva corect. Pentru că cineva care a tot vorbit despre puşcării la modul acela, cineva care ne-a tot explicat că DNA e Dumnezeu pe Pământ, în ciuda tuturor erorilor pe care le-a comis, chiar sper să facă şi cu tine o eroare, băi Barna.

Eu aş fi foarte mulţumit”, a afirmat Mircea Badea la În Gura Presei.