Evenimentul Zilei > Social > Mircea Badea, în război cu autoritățile din România. Vrea să își mute emisiunea în Turcia
Mircea Badea, în război cu autoritățile din România. Vrea să își mute emisiunea în Turcia

Mircea Badea, în război cu autoritățile din România. Vrea să își mute emisiunea în Turcia

Mircea Badea riscă să nu poată reveni în România. Realizatorul TV a spus clar că nu-şi va face niciun test înainte de a urca în avionul de România.
Mircea Badea riscă să nu poată reveni în România. O să mergem probabil în Turcia, că acolo ne primește fără probleme, a spus Mircea Badea. Realizatorul TV  a declarat, joi, la Antena 3 că în cazul în care i se cere test înainte de a urca în avion, va refuza categoric.

Mircea Badea riscă să nu poată reveni în România: Am dreptul să mă întorc în țara mea

Mircea Badea ar putea să aibă probleme la întoarcerea în România. Totul din cauza noilor norme anti-COVID. Realizatorul emisiunii În gura presei a spus la Sinteza zilei, că dacă i se va cere să facă test la îmbarcarea în avionul care trebuie să-l aducă în România refuză categoric.
Mircea Badea: „Discuția este despre drepturile fundamentale ale omului, dreptul cetățeanului de a se întoarce în țara lui. Eu sunt cetățean român și este dreptul meu să mă întorc în țara României.
Nu poate să-mi suspende cetățenia. Acum un an când stăteam toți pe burtă în casă țineți minte că evident nu s-au putut închide granițele pentru cetățeni pentru că ei puteau să se întoarcă în țara lor.

Ținem minte și faptul că România a fost singura țara de pe planetă care îți aresta cetățenii infectați, adică îi băga în spital cu forța. Fie că aveau, fie că nu aveau nevoie. Pe cei care chiar nu aveau nevoie de spital îi băga în spital și îi îmbolnăvea și mai rău. Întrucât îi băga între cei care erau foarte bolnavi.

Mircea Badea riscă să nu poată reveni în România. „Nu-i nicio problemă, mergem în exil”

Asta s-a întâmplat în România unde, desigur, discuția despre drepturi și libertăți enervează pentru că noi suntem specialiști. Noi suntem experți, suntem singurii de pe planetă. Eu nu vreau niciun test, eu sunt plecat din România și zic că eu am dreptul să mă întorc în România.

Că aș putea să fac test pe aeroport în România, că intru în carantină, aia da. Să-mi spui că nu pot să mă urc în avionul de România, eu fiind cetățean român, dacă nu am test? Pe bune? Hai să vedem”, a mai spus  Mirecea Badea în emisiunea lui Mihai Gâdea.
Şi continuă: „Eu nu-mi fac niciniun test. Și sunt și cu domnul Ciuvică. O să mergem probabil în Turcia, că acolo ne primește fără probleme și stăm în Turcia și facem emisiuni din Turcia. Dacă ne trimit specialiștii și experții din România în exil pe noi cetățenii români nu-i nicio problemă, mergem în exil” , a concluzionat Mircea Badea.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: