Contextul? Isteria creată în societatea românească cu privire la termoscanare şi posibilitatea ca această procedură să reprezinte o acoperire pentru microciparea oamenilor.

În ediţia de miercuri a emisiunii sale, Mircea Badea anticipează că nu peste mult timp, miliardarul american Bill Gates va dori să dea cipuri oamenilor, dar în nicun caz nu-l le va ascunde într-un vaccin.

„Eu cred că Bill Gates vrea să cipeze oamenii, dar nu să ascundă cipul într-un vaccin, asta e de un cretinism absolut. N-are nevoie, el ți-l va vinde.

Va fi prezentat atât de dezirabil, cum e prezentat orice produs care are -smart- în față, încât se vor face rate ca să cumpere cip.

Va fi cip cu de toate. Vor face rate pentru a-și lua cip. Românii nu acceptă să li se ia orice: libertatea, orice. Acum toată lumea are de ascuns temperatura lui.

Deci Werner, tati, dai temperatură la toată lumea.

Toată lumea e supărată cu temperatura. Sună foarte nasol, pentru oricine, să ţi se ia. Dacă ţi se dă, e altceva. Nu ţi se ia, ţi se dă. E o super ofertă, se dă temperatură la toată lumea.

Mai ţii minte cozile la bormaşini la promoţie? Era unul atunci care se căţărase pe raftul de bormaşini, şi lumea era adunată ca la Michael Jackson.

Nu există ceva mai tare. Să nu mi se ia, că e a mea. Dar să se dea, super-promoţie. Dacă ar face şi tombolă, să se spună că la 500 de temperaturi se extrage una câştigătoare. Care primeşte paracetamol gratis sau ceva”, a spus Mircea Badea.

Amintim că miercuri, Iohannis a fost amendat de CNDC cu 5.000 lei pentru declaraţiile în care a precizat că PSD încearcă să dea Ardealul Ungurilor.

Reacţia liderului de la Cotroceni, dar şi altele referitoare la acest subiect, pot fi cititi AICI, AICI şi AICI.