Evenimentul Zilei > Politica > Mircea Badea, declarații cutremurătoare. Nimeni nu ar fi ghicit
Mircea Badea, declarații cutremurătoare. Nimeni nu ar fi ghicit

Mircea Badea, declarații cutremurătoare. Nimeni nu ar fi ghicit

Mircea Badea a afirmat, marți, că desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție a devenit o obsesie pentru Klaus Iohannis.

„Domnul Ludovic Orban va face ce i se spune, va face tot ce îi va spune domnul Werner. Iohannis îți pune „Boc”-ul lui, evident. După părerea mea, Orban va executa exact ce spune Rareș Bogdan că se va întâmpla: vor da prin ordonanță de urgență să omoare Secția specială, conform Antena3.

Este evident: a spus Werner treaba asta, a spus Orban treaba asta, a spus Rareș Bogdan, în seara asta, treaba asta. Ei sunt obsedați de asta. De altfel și acest raport MCV, pe care eu l-am tipărit pe hârtie moale ca să nu fie inconfortabil, și care este o mizerie, o abjecție. așa cum ne-am obișnuit, făcut de niște politruci siniștri, are o mare problemă cu acestă secție.

Eu nu am auzit nici de mari măsuri economice, am auzit asta cu primarii și asta cu secția, adică tot pe dosare. Asta cu economia e nutreț pentru cretini, tocmai ca să se dea unii la o parte că sa rezolve ce au de rezolvat pe dosare și pe alegeri”, a spus Mircea Badea.

Realizatorul „În gura presei” a subliniat și că discuțiile legate de campania electorală sunt aproape inexistente.