Evenimentul Zilei > Politica > MIRCEA BADEA, atac la adresa lui IOHANNIS: „Foarte PENIBIL”
MIRCEA BADEA, atac la adresa lui IOHANNIS: „Foarte PENIBIL”

MIRCEA BADEA, atac la adresa lui IOHANNIS: „Foarte PENIBIL”

Mircea Badea, prezentator de televiziune, a lansat un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, în care nu ezită să-l ia la rost pentru o „declarație penibilă”.

Mircea Badea l-a criticat aspru pe Klaus Iohannis pentru exprimarea lui atunci când s-a referit la „înțelegerile secrete cu evrei” încheiate de Liviu Dragnea în timpul vizitei la Israel.

„Domnul iohannis a venit astăzi și, enervat că Dragnea și Dăncilă se duseră la Israel, a venit si a zis.. doar ca nu era asa. Adică paradigma „niste penali”, „s-au dus la niste evrei să facă înțelegeri secrete”. Asta ne-a zis astăzi domnul Iohannis. Să te plimbi cu țoacla prin București, merge. „Niște penali, niște corupti”, e ok.

În momentul în care zici că „niște penali s-au dus în Israel să facă înțelegeri secrete” e rău de tot. Ați văzut că a zis că era o întrebare retorică. N-avea nicio legătură cu nimic, dar era pe sistemul să zic și eu ceva acum, după ce am comis-o. Dacă ne uităm în toate declarațiile oficialilor de pe planetă, zdraveni la cap, nu prea o să vedeți spunându-se asa.

O să vedeți spunându-se israelieni. Nu poți să spui evrei. De ce? Din multe motive, multe. Hai să înlocuim cuvântul evrei cu americani sau francezi sau spanioli. „Cine știe ce înțelegeri secrete face cu americanii?” Bun, există vreun motiv pentru care americanii s-ar simți rău dacă ar fi scos pe gaura gurii domnul Iohannis această informație? Eu zic că da.

Pentru că s-ar înțelege din această propoziție că americanii s-ar preta la niște înțelegeri secrete nasoale. Foarte penibil domnul Iohannis cu această declarație”, a spus Mircea Badea.