Evenimentul Zilei > Monden > Mircea Badea, „aroganță” de ultimă oră. De unde a luat câteva sute de milioane?!
Mircea Badea, „aroganță” de ultimă oră. De unde a luat câteva sute de milioane?!

Mircea Badea, „aroganță” de ultimă oră. De unde a luat câteva sute de milioane?!

Faimosul realizator TV Mircea Badea le-a arătat urmăritorilor săi câți bani a câștigat în ultima perioada din pariuri sportive.

Mircea Badea obişnuieşte să le ofere urmăritorilor săi pe Facebook dovezi ale priceperii sale în a nimeri rezultatele la pariuri sportive. De multe ori, sumele pariate sunt destul de mari, dar şi câştigurile pe măsură.

Realizatorul emisiunii „În gura presei” îi roagă pe cei care se simt tentaţi să parieze sume mari să nu rişte niciodată mai mult decat şi-ar permite să piardă.

Într-unul din clipurile postate pe Facebook, Mircea Badea arată cum a realizat un câştig de peste 30.000 de lei într-o lună, pariind aproape 3.500 de lei. Apoi, îi roagă pe cei care se dau experţi în pariuri să nu-i mai ofere sfaturi.

„Doresc să fiu scutit de sfaturi, de oameni care mă învaţă, mă povăţuiesc, care îmi deschid ochii, care îmi spun că habar n-am, toate poveştile, clişeele, ş.a.m.d. Sunt miliardari care îmi dau sfaturi, mă învaţă cum să fie bine în viaţă, să nu fie rău. E în regulă, le mulţumesc foarte mult, dar n-aş vrea să mai primesc sfaturi nesolicitate”, a spus Mircea Badea în clipul postat pe pagina sa de Facebook.

„Nu postez pariurile pe care le pun în alte scopuri decât de divertisment. Dacă eşti „enterteined”, îţi arăt lucrurile astea şi ţi se pare bine, şi amuzant şi îl vezi pe unul cum riscă mulţi bani, uneori câştigă, alteori, rareori pierde, e ok. Nu te îndemn să faci asta. E ca la bursă, 90% dintre cei care joacă pierd. Nu te îndemn să faci asta, e treaba mea cum fac, ce fac”, a explicat Mircea Badea.

În final, realizatorul TV le-a cerut respectuos urmăritorilor săi să nu-i mai ofere sfaturi „gratuite” despre plasarea pariurilor, deoarece se pricepe și el.

„Rog a fi scutit de sfaturi pe care nu le solicit şi de tot felul de guru care sunt foarte pricepuţi, dar sunt cumva excedat. Vă mulţumesc!”, a încheiat realizatorul TV.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: