Evenimentul Zilei > Politica > Mircea Badea, amuzat până la lacrimi de un nume greu din politică. Unde va ajunge scandalul?
Mircea Badea, amuzat până la lacrimi de un nume greu din politică. Unde va ajunge scandalul?

Mircea Badea, amuzat până la lacrimi de un nume greu din politică. Unde va ajunge scandalul?

Mircea Badea s-a amuzat copios datorită mesajului pe care Dan Barna i l-a transmis premierului României Viorica Dăncilă.

Dan Barna a cerut, miercuri, demisia premierului Viorica Dăncilă, cu doar o zi înainte de votul moțiunii de cenzură inițiată de Opoziție.

Gafa prezidențiabilului Alianței USR-PLUS a fost comentată de Mircea Badea, pe pasa cu Sinteza zilei.

„Deci domnul Barna după ce a văzut că s-a îngurguțat tărâța în șapte membri CSM, care s-au îngurguțat că a zis Dăncilă că moțiunea este și despre Secția specială, a zis „Băi, nu se poate! Dăncilă să-și dea demisia!”

Deci să-i ceri lui Dăncilă demisia cu o zi înainte de moțiunea de cenzură trebuie să recunoașteți că este absolut amuzant. Asta ne arată câtă încredere are Barna în moțiunea de cenzură „Dăncilă, dă-ți demisia azi!”, „Păi, și tu mâine ce mai faci dacă îmi dau demisia azi? Rămâi fără obiectul muncii?”, a spus Mircea Badea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.