MINUNE în Miami: Un bebeluş de 5 luni a fost salvat după ce a primit SĂRUTUL VIEŢII de la mătuşa lui | GALERIE FOTO și VIDEO

MINUNE în Miami: Un bebeluş de 5 luni a fost salvat după ce a primit SĂRUTUL VIEŢII de la mătuşa lui | GALERIE FOTO și VIDEO

O profesoară din Florida a ajuns eroină după ce i-a dat nepoţelului său de cinci luni "sărutul vieţii" şi l-a salvat.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE! Pamela Rauseo se afla cu bebeluşul în maşină atunci când Sebastian de la Cruz a încetat să mai respire şi s-a învineţit. A oprit, a strigat din răsputeri după ajutor şi fără să mai stea pe gânduri a început să îi facă respiraţie gură la gură. Încidentul a avut loc la finalul lunii trecute pe pe autostradă foarte aglomerată din Miami, relatează The Mirror.

  • Citiţi mai mult: O concurentă de la o EMISIUNE TV cunoscută s-a sinucis în timpul filmărilor

Întâmplarea a făcut ca femeia de 37 de ani să cunoască manevrele de resuscitare, deoarece în urmă cu şapte ani propriul ei copil a avut, tot la cinci luni, aceeaşi problemă.

În săptămâna în care a stat cu fiul său la recuperare în spital, Pamela Rauseo a învăţat cum să dea "sărutul vieţii", iar acest lucru i-a salvata cum nepoţelul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prins în trafic pe autostrada Dolphin Expressway din Florida, fotograful Al Diaz a susprins aceste imagini dramatice care au făcut din Pamela o eroină.

  • "N-am mai întâlnit asemenea nesimţire!", a izbucnit un judecător, după ce o tânără şi-a reclamat părinţii în justiţie | GALERIE FOTO / VIDEO

"Am auzit cum Pamela ţipa că băieţelul nu mai putea respira", a povestit Al Diaz. El a povestit că a fugit imediat să caute ajutor. Împreună cu un poliţist a privit  neputincios manevrele de resuscitare pe care femeia le făcea. Dar oroarea lor nu s-a oprit aici, după ce a reuşit să îşi facă nepoţelul să respire, micuţul a plâns puţin şi respiraţia i s-a oprit iar. Din fericire ea a reuşit să îi menţină plâmânii în funcţiune până la venirea salvatorilor. Paramedicii s-au asigurat că micuţul Sebastian poate respira singur şi apoi l-au transportat de urgenţă la spital.

"Copilul şi-a pierdut de tot culoarea şi era foarte moale. A fost înfricoșător. Nu știu cum mi-am amintit ce să fac. Știam doar că nu puteam să-l las să moară", a povestit Pamela Rauseo.

  • Răzbunarea unei soţii înşelate. Ce anunţ a dat în ziar| FOTO

"Am fost foarte speriată. Nu puteam lăsa să i se întâmple nimic copilului. Sora mea a avut încredere în mine când mi l-a dat în grijă", a adăugat mătuşa eroină.

Sebastian de la Cruz s-a născut prematur cu probleme respiratorii. Acum micuţul este în stare stabilă, fiind deja acasă alături de mama sa.

<object width="620" height="350"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/8BY1JSuATso?hl=ro_RO&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/8BY1JSuATso?hl=ro_RO&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="620" height="350" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> ARTICOLE POPULARE:

  • "Lupii nopţii", armata de motociclişti a lui Putin merge în Crimeea | GALERIE FOTO

  • Sătulă ca imaginea ei să circule pe net ca SEXY DEŢINUT, mama a patru copii dă un site în judecată | GALERIE FOTO
  • CARNAVALUL DE LA RIO a început! Regele Momo: "Să fie bucurie!" | GALERIE FOTO